Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucy3522

Czy to coś poważnego ???

Polecane posty

Jest bardzo poważna sprawa. Więc zaczne od tego, że mam 14 lat i jeszcze nie miesiączkuje. Chodzi mi o moje piersi są małe ale nie w tym rzecz chodzi mi o to, że dostałam w tą mniejszą pierś dwa razy bardo mocno raz od młodszego kuzyna z pięści w sam środek z rozbiegu strasznie bolało ale to nic, ponieważ wczoraj dostałam od innego kuzyna z kolana on się spieszył i mnie uderzył przez przypadek problem jest w tym, że to mnie tak mocno bolało, że się popłakałam i pod wieczór wyszedł mi siniak. Chciałam się spytać czy to prawda, że pierś od silnego uderzenia może nie rosnąć albo wyniknąć z tego choroba ? Pliska pomóżcie A tak wgl to wy też się uderzyłyście w piersi tak mocno ?

Gość lalamalowama
kochamie nic ci sie niestanie:) tez dostalam w cyce duzo razy

Gość lula24
Zaniknie Ci...

Gość panna anna 5
chyba kazdy kiedys oberwal w cyca :) mnie np moj kolega ugryzl w piers :D a i tak urosly wiec naprawde nie ma sie czym martwic a tak swoja droga to kto dziecko naopowiadal Ci takich glupot, ze piers po uderzeniu przestanie rosnac?

Gość panna anna 5
hehe, chcialaby :) pewnie zadrosci ci tych wypuklosci a sama jest wklesla i dlatego tak gada hehe