Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada czy to wypada?

leggins 3/4 i dluga koszula

Polecane posty

Gość ada czy to wypada?

czy taki zestaw jest ok waszym zdaniem? koszula jest w pasie przewiazana paskiem i nie wisi tak luzno.

Gość ada czy to wypada?
o fajnie :-)

Gość ada czy to wypada?
mam 28, dlaczego moge nosic jak mam 17? to legginsy do tuniki mozna zawsze, a do dlugiej koszuli juz nie?

Gość noś noś
ja mam 30stkę i tak się ubieram,weź tylko pod uwagę, żeby koszula była trochę dłuższa niż do połowy tyłka, bo legginsy to jednak kalesony dla bab ;-) jeśli wszystko fajnie połączysz, będzie dobrze

Gość ada czy to wypada?
koszula jest naprawde dluga, do spodni sie nie nadaje, siega za tylek. nos nos, a gdzie sie tak ubierasz? w sensie na impreze, do miasta na wyjscie czy do pracy rowniez?

ja też sie tak ubieram, nier dość że tyo modne... to mjeszcze kamufluje brzuszek:P

Gość ada czy to wypada?
ale gdzie to nosicie? dzis ubralam po domu, zeby zobaczyc jak sie w tym czuje :-) i czuje sie ok. Chyba jestem gotowa wyjsc w tym na miasto ;-)

Gość truskawkowapolewa
W tym sezonie taki zestaw to jeden z hitów. Jak najbardziej w takim zestawie możesz chodzić w wiele miejsc. Poza tym muszę przyznać, że legginsy i dłuższa koszula to jeden z bardziej wygodnych strojów jakie znam.