Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no powiedzcie co myslicie jasa

Czy dziewczyna w wieku 23 lat nie uprawiajaca seksu

Polecane posty

czy inni jak sie dowiedza bd ja odbierac jakos dziwnie, czy po prostu normalnie, to jest akurat moj przypadek, powod bez milosci albo chociaz mocnej sympatii zauroczenia nie wskoczylabym facetowi do lozka

Gość wrednamalpa26
jesteś normalna:)

Gość maammmmmmmmooooo
jestes pasztetem, takim jak ja i też się nie seksie

Gość MISIO PYCIOOOO
a ja od 7 lat nie sypiam z nikim, powod brak milosci choc szansa na pojscie do lozka pojawia sie praktycznie codziennie...

pasztetem no raczej nie, umawiam sie z facetami, ale nic konkretnego z tego nie wychodzi....kurcze chcialabym sprobowac :(

Gość MISIO PYCIOOOO
gwoli wyjasnienia tez pasztetem nie jestem

heheh z tym to sie zgodze ze kazdy proponuje lozko, ale to tylko zeby sie zadowolic wyladowac ;/ tylee

ktos wiecej?

ja mam podobnie, nie umiałabym pójść do łóżka z facetem, do którego bym nic nie czuła, nie mówię od razu o jakiejś miłości, ale właśnie chociaż zauroczeniu. Póki co uprawiam seks sama ze sobą:)

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
To jest normalne, aczkolwiek dość niespotykane. Mam koleżankę 26 letnią i też czasami marudzi, ale mówię jej, ze warto mieć swój pierwszy raz z kimś, kogo się kocha :)

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
A inni będą patrzeć dziwnie, to na pewno, bo średnia wieku obniżyła się do 16 lat :o

Gość niedoswiadczonaaaaaahsjdhjq
dziekuje Wam bardzo.... trudno na czole nie mam wypisane ;)

Gość Ala lalala
Jesteś tak porządna jak ja też mam 23l.:) I powiem Ci, że mam chłopaka od prawie półtora rou, wcześniej byłam w 3 letnim związku i miałam chłopaków na parę tygodni też, ale z żadnym tego nie zrobiłam :) I nic mi nie brakuje, tak to nikt nie powiedziałby, że jestem dziwicą - nie wyglądam ;)

hehehe to znaczy jak wygladasz ze niktby Cie nie wzial za dziewice? i skoro bylas w tak dlugich zwiazkach czemu tego nie robilas?

Gość rrtrttytyuyuy
ja mam 27 lat, mam chlopaka i nie robimy tego, bo sie szanujemy, nie wiem co w tym dziwnego. co innego po slubie, a teraz jak ejstes panna to tak naprawdę nie masz obowiazku z nikim sypiac, i zaden chlopas nie moze tego od ciebie wymagac.

Gość Ala lalala
wyglądam jak Moja idolka Gosia Andrzejewicz ona też jest dziewicą

27 lat no kazy mysli inaczej skoro sie kochacie to czemu nie? poza tym po slubie moze byc rozczarowanie, ja nie mowie a nie nie wposmnialam ze czekam do nocy posblubnej, chcialabym kochac i byc kochana albo chociaz zauroczona mocno tak dzis pisac jutro sie spotkac na seks nie raczej nie, chociaz czasami mam teki dziwne mysli ale wiece mysle ze mialabym wyrzuty pozniej ;/

Gość rrtrttytyuyuy
bardzo sie kochamy z moim chlopakiem ale on sam mi powiedzial, ze jak mam sie potem z tym źle czuć, jak szmata, to mozemy zaczekac z tym. on by chcial jak kazdy facet, ale jednak jest bardzo wartosciowy i chce zwiazek budowac na uczuciach a nie na łózku. ja tak samo, wiec pasujemy do siebie pod tym wzgledem, a rozczarowania na pewno nie bedzie bo jak sie kgoos kocha to na pewno sie ulozy, a on ma wszystko na swoim miejscu wiec czemu by mialo być źle ;)

Autorko! Ciesz się z tego, że jesteś dziewicą! Ja straciłam w wieku 16 lat z facetem, z którym już dawno nie jestem. Chciałam się przekonać jak to jest i wiem. A teraz jestem z moją miłością i bardzo żąłuję, że nie czekałam z tym do teraz...

no dobra a teraz to mnie chyba zjedziecie z gory na dol i to zaden podszyw, no wiec nie wiem jak to nazwac blony dziewcza stracilam poprzez masturbacje cos wlozylam poczulam bol i krew, ale to jak mialam 20 lat;/ nie wiem czemu to zrobilam oo glupia zabawa, ale pierwszy raz z facetem nie bylo... no to ja nie wiem jak to nazwac

Gość rrtrttytyuyuy
i tak wciąz jestes dziewicą