Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TeaTree

do bidnych studenciaków-jak oszczędzacie,jak nie macie kasy na życie zbyt wiele?

Polecane posty

Jak wyżej...pytanie skierowane do uboższych studentów...tzn tych,którym rodzice nie dają worka kasy na wszystkie zachcianki...

Gość maćkowy potwór
ale w sensie ze odkładamy kase na czarną godzinę czy zaciskamy pasa i oglądamy każdą złotówkę zanim ją wydamy?

Gość mango23
ja łapię dorywczą pracę........trochę zarobię, ale niestety oszcedzam ile się da. Ubieram się w SH i kupuje jedzenie w marketach;P

Gość a kogo kochasz
żarełko własnoręcznie przygotowane albo przywożone z domciu - zadnych knajp. ciuch z lumpka. i praca dorywcza

jest to pytanie głównie skierowane do dziewczyn...którym rodzice nie dają zbyt wiele kasy na utzrymanie się na studiach.Chodzi mi o to,jak sobie radzicie,żeby jakoś godnie żyć,mieć na jakieś babskie sprawy typu kosmetyki,ubrania...(nie mówię tu o jakichś mega drogich,luksusowych)...od pażdziernika idę na studia i będę miałą raczej małą pomoc od rodziców,a do pracy nawet dorywczej ciężko mi będzie iść,przynajmniej na pierwszym roku ze względu na specyfikę kierunku,który wybrałam(zajęcia od 8 rano do 20 wieczorem...)