Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenieś się lepiej w czasie

rozmawiałem z ojcem o kobietach

Polecane posty

Gość przenieś się lepiej w czasie

ojciec opowiadał mi o kobietach , które znał w tamtym czasie , a ja my myślałem o tych , które ja znałem i znam i okazało się , że gdyby porównać te kobiety , to dzisiaj są tylko jakieś nędzne podróby tamtych wspaniałych kobietek :(

Gość brazowo oka
mowisz tak bo nie znasz mnie

Gość brazowo oka
nie wrzucaj wszystkic do jednego wora, bo kiedys ktos Cie wrzuci do takiego ... do ktorego nie bedziesz pasowal

Gość Małoszka
Tak samo jak kobiety dzisiejsze nie dorównują ówczesnym, tak samo dzisiejszym"mężczyznom" daleko do tych sprzed lat...

Gość gemmmolina
Ot rzeczywiście. To tak jak i Ty jesteś marną pdróbą mężczyzn, którzy byli kiedyś. I co lepiej Ci po takich wnioskach?

Tak! Tak!...najlepsze kobiety to byly jak jeszcze nie mialy prawa do glosowania i wstepu na wyzsze uczelnie, a najwiekszym szczesiem bylo zostac czyjas zona i robic kariere w kuchni :D

SOZ, czyli, ze sa jednak jakies plusy urodzenia sie w Polsce :D

Gość sasasasas
Dlatego tez Szwajcaria jest taka bogata.

...cala masa? hmm?...teraz to mnie zaciekawiles. Wymien chocby trzy :)

- swobody życia w demokratycznym kraju (większość ludzkości tego nie ma) - brak głodu (nie mylić z niedożywieniem, to występuje nawet i w Norwegii) - fakt bycia w UE i podróżowania po całej Europie bez przeszkód - opieka zdrowotna na wysokim poziomie (tak, w porównaniu z większością państw świata) Wymieniać dalej? Mogę sypać przykładami do wieczora :)

Przyklady, ktore wymieniles, dotycza zycia zarowno kobiet jak i mezczyzn. Moje pytanie odnosilo sie jedynie zycia kobiet i to mozliwie bez porownywania z 3-Swiatem :) ...a do mojego wieczora to jest przynajmniej 5-6 godzin ;)

Tak! Tak!...najlepsze kobiety to byly jak jeszcze nie mialy prawa do glosowania.... przecież głosy kobiet są odrzucane...czytają je jako nieważne..:P

Po prostu, nie lubie porownan z tymi co maja gorzej. Z jakiego kraju klikasz?

"Po prostu, nie lubie porownan z tymi co maja gorzej." Warto czasem też się z tymi porównywać... to dobrze wpływa na samopoczucie :). Jak się patrzy tylko na tych co mają lepiej to zawsze się wychodzi na niewiele wartego. "Z jakiego kraju klikasz?" Z Najjaśniejszej Rzeczypospolitej :)

''...zawsze się wychodzi na niewiele wartego.'' Po pierwsze, nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem. Po drugie, myslalam, ze nie lubisz uzywac takich slow jak: zawsze, nigdy, wszyscy, zaden...itp ;)