Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednopytanko99

pytanie dot. cc..

Polecane posty

Gość jednopytanko99

powiedzcie mi prosze jak wyglada cc pod narkoza? czy trzeba miec swoja koszule czy daja szpitalna? toche sie krepuje bo slyszalam od kilku dziewczyn ze lezy sie nago na stole, hmmm..??

Gość cartedooor
dlaczego cc z narkoza? w 95 % stosuje sie epidural i ZZO nie wiem co cie z ta narkoza? ps.to ty wczoraj tez pisalas?

Gość I love my son
ja miałam pod narkozą, szczerze ci powiem było mi wszystko jedno co mam czy czego nie mam na sobie zarówno w trakcie jak i kilka godz po:D weź swoją koszulę. ja wziełam na początek i w niej mnie zawieźli na blok ale powiem ci szczerze później krew leci ci po cewniku i łatwiej jest używać szpitalnych koszul. kiedy ci się ubrudzi po prostu idziesz i bierzesz czystą. w moim szpitalu nie były one za ładne ale przynajmniej mogłam je zmieniać co godz

Gość jednopytanko99
nie, pisze tu pierwszy raz.

miałam swoje, ale na sam zabieg dali szpitalną. Absolutnie nie leżałam nago na stole :D nawet nie pamiętam jaka była, najpierw byłam zbyt przejęta a potem mało mnie to obchodziło :P

Gość mamama26
ja nie miałam narkozy - i jeśli to niejest niezbędne to polecam wiąść podpajęczynówkowe - jest troche stres ale szkoda przegapić taki moment!! a co do koszuli to przed cc kazali się przebrać w taką szpitalną niebieską rozpinaną z tyłu i miałam ją na sobie dopóki nie wstałam i nie poszłam pierwszy raz pod prysznic - po nim ubrałam już swoją