Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadada

KONIEC Z RUTYNA

Polecane posty

Gość dadadada

ZAPRASZAM do podzielenia sie pomyslami na urozmaicenie seksu ..... jakis czas temu moj maz powiedzial ,ze zyczylby sobie wiecej inicjatywy z mojej strony i urozmaicenia w seksie ,tylko ,ze za kazdym razem gdy ja zaczynalam i wykazywalam inicjatywe ,to i tak on przejmowal stery .......mi to zreszta zawsze pasowalo , do pewnego czasu ,teraz ja mam ochote czyms go zaskoczyc i urozmaicic seks dla siebie ,ostatnio np ,powiedzialam,zeby mowil mi o tym jak bedzie mnie piescil ,o tym jak bedziemy sie kochac ,delikatnie mnie przy tym pieszczac ,bylo super ,od samego sluchania i wyobrazania baaardzo sie podniecilam mrrrrrrrrr polecam i czekam na jakies wasze pomysly -chetnie wyprobuje;)

Gość dadadada
J/W

Gość dadadada
noooooooooooooo?????? pisac ,pisac prosze!!!

Gość dadadada
A najbardzie podoba mi się gdy opowiadając różne sprośności, gmera swoimi palacami w moim odbycie, po czym wyjmuje i karze mi je dokładnie wylizać mniaaammm mrrrr...

Gość dadadada
Hmmmm to fajne masz upodobania podszywie -sle nie skorzystam ;)

Zwiąż mu ręce, potem nogi, na koniec zawiąż oczy i rób z nim co chcesz ;P Gwarantuje, ze inicjatywy nie przejmie. Jakby co, zawsze jeszcze możesz go zakneblować.