Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

z niczego tak sie nie ciesze jak z tego ze

Polecane posty

ZWYZYWALAM moja matke w necie od CHUIC i tyle. A ojca od CHUJA jebanego i koniec. Bo matka mi grosza nie da bo EDYTA JUSZCZYK KTORA NIE ZYJE PRZESYLALA PIENIADZE swojej matce bo jej po dzieciach poszlo zdrowie CIPA JEJ SIE ROZERWALA po Edycie zwlaszcza bo jeszcze jedno dziecko miala Z POLICJANTEM chyba bo ona chyba byla policjantka dla siebie cale zycie nie wiadomo po co. Bo oni maja rodzine w Krakowie co ta kurew z Czestochowy sobie mysli. Z kazdym miala dziecko - wysrala je wiecie i wszyscy na mnie. Jedno jest pewne - ta Edyta jeszcze miala jednego brata - nie tylko starszego - ale mlodszego - stracil sie , ja ja pomawiam wiecie - jak ja te matke znajde w jej mieszkaniu, a jej przypierdole w morde to normalnie nie wiem co sie stanie. Niech sie ta pizda jebana w leb zdecyduje czy ten kosciol jest dobry czy zly. Bo ona tak - raz dobry raz zly, teraz dobry-zly - bo KSIADZ MA DZIECI. U mnie to jest skandal - u niej nie. No a po Edycie jej cipa jeszcze byla w calosci bo miala jeszcze jedno dziecko. No to byla chora albo nie byla, a przeze mnie ona wiecie kurwa mac na biole nie poszla bo jej nie znalam, a ze dzieki mnie BYC MOZE te studia skonczyla to nie ma tego? I co kurwa sie babsko jebane w leb odzywa. Bo chca wiecie wielce zwloki - skad - ze smietnika? Bo teraz jej sie przypomnialo, ze nie ma 2 dzieci i jest jej glupio. To nie jest moja wina. Moim zdaniem ona byla zbyt wysoko i tak wysoko sie nie idzie bo to jest po prostu za duzo - to sie miala hajtnac i normalnie zyc. Nie umiala bo byla pogwalcona - oni nic z nia nie zrobili - jej sie caly leb rozwalil po tym gwalcie. To nie ma tak prosto. Ja wiem jak to jest i tyle. A ta jej matka - ja jej wysle trutke na szczury w kopercie bo ona jej miala trutke na szczury wyslac a nie kase bo moze byc bo kase wysylala. I wiecie - na smietnik ja wyrzucili i wszystko jest na mnie i tyle. ja chce moje pieniadze i tyle. Bo ona 2 dzieci nie ma, a jeszcze ma syna starszego, zonaty i nia pierdyknal wiecie - ta Edyta nie mogla wiecie isc na inne studia. Na BYLE CO. Na miejscu - i w ogole. I jezzcze ta ruska w tym > Kosciol w Polsce to sa chuje a nie ludzie. Byleby nie dostala zadnej pracy bo wszystko przez nich bo widze wszystko, jacy sa obrzydliwi. I teraz niech idzie do sadu glupia piznda z Czestochowy - na wszystkich - jak dzieci pokrzywdzila. Bo se narobila dzieci a nie bylo gdzie mieszkac. A tu jest inna historia. Ale nie powiem jaka bo przeciez ja sie tu liczyc powinnam. Ja wiem czemu ja tu jestem zerem, ale nie powiem. Niech sie modla do sw. Jozefa - moze im odpowie wiecie na to pytanie i tym podobne - tyle mnie to obchodzi. ja dupy nie wypinalam przed zadnym ksiedzem na dziecko. A ona jaka posrana. Bo mnie jest WSTYD ze jestem z gwaltu jakiegos Szwaba na matce mojej i tyle. Bo by mnie oddala, ale ze taki glupi to nie i tyle. I ja nie jestem Niemka. Bo tak bym rodowod miala, ale mi go ksiazka zajechal. Ale jaka to wam nie powiem bo nie dostane ani grosza, a tak cos mi dadza. Co maja robic? Taki ulom - bo zdrowia nie mam to dostane. I dobrze - bo nie mam. Zostaje mi sie powiesic jesli nie moge stac o basen. Taka prawda :(

Bo wiecie ta matka tej swietej pamieci SAMICY SKORPIONA to jest cudowna i ma opinie ZERA w Anglii. Bo nie ma 2 dzieci i nie stoi o zaden grob. Synek sie stracil, corka niezywa w smieciach, syn sie nie odzywa - taka ma opinie. A ta Edyta? Jak ona miala miec dzieci? A ja z niej - ja jestem z rodziny 3 samobojcow i czemu nie - bo ja przez nia nie poszlam na policje W OGOLE. Bo powinnam, a nie bo ten najmlodszy brat byl zrobiony z policjantem i ta te Edyte uratowalo na tych studiach. Jakbym ja sobie tego zabojcy nie ograla w nocy to by mnie i tak zabil, ale ogralam i sie ze mnie smiala? Nie wiem. Cos tam walilo jej na leb. Pobrala sobie wszystkie rodowody ode mnie ale czy to dziala? Bo z jakiej ona byla rodziny. No to co? Dzieckiem ksiedza by byla? To jest moralne? To jeszcze bylego i tyle. No oni by mnie zabili gdybym byla durna. Co ja tam robilam sie dowiem - no ale ja z takiej okolicy jestem ze nie da sie nic zrobic, ja nie odpowiadam za towarzystwo i tyle. Skad? jak? i tyle :( Przeciez to moja wina. Ja mam adres tej kolezanki, ja nie wiedzialam, ze ona sie utopila. Przestancie. Bo sie powiesila - utopila sie, mnie sie dzis utopce snily i tyle. I trudno - podalam imie i nazwisko i jak to jest prawda to niech ta matka sie liczy ze te Edyte do piekla - miala jej wybic z glowy takie myslenie, co ona z siebie zrobila. Ona ma gdzie mieszkac i w ogole, ale jak ona myslala? Ona i tak nie miala szans na zadne zycie normalne - nawet ze mnie , tez walnieta. Mogla powiedziec ze to czy tamto. Jak ona teraz gdziekolwiek wyglada i tyle. Bo ona mysli ze jak sie trzymam krakowa to Polka - nie Chinka. A Krakow to jest historia i tyle. Bo oni jej nie umieja opanowac bo ma dziecko z policjantem wiecie. Trudno - tak sie nazywala ta kolezanka dawna i tyle. Se zrobcie dzieci z policjantem i tak bedzie nie do ogrania. Ksiadz, policjant i lekarz pasuje, a maz? No to bezdzietni , adopcja i tyle. No adopcja, adopcja zeby skonczyla jak ...Ania Shirley. Corka Tolstoja. To samo. I ja przez to pol roku pracy nie mam, pomowienia, a co jej pomoge? I tak sie zabila. PRZEZ MATKE. Przez Anie Shirley i tyle. A przeze mnie tyle, ze corka Tolstoja - to nie wiedzialam i tyle. Tego nawet moja matka nie wiedziala i sie zabila i tez tyle z tego i koniec. A ja? Bez sensu :(

Jak to bylo to nie wiem - ona wysylala pieniadze do domu wiecie - na pewno tak bylo, zeby miec prace. I ta Ruska na mnie, ze miala mnie gdzies bo nie wysylalam pieniedzy do domu. No ale widzi, ze jakas wysylala i ja zabili. Chyba jej powiedzieli, ze ma sie wynosic albo koniec z nia jak nie chce byc lesba i tyle. I sie utopila bo co powie w domu i tyle. I nie wiedzieli co zrobic i ja spopielili wieci zwloki i wyrzucili do Holandii bo... tak pasowalo. A teraz uwazaja ze przeze mnie i na mnie, ze tak samo maja mnie potraktowac bo NICZYJA. I ze Ruska to to samo. Ale nie to samo. Ja jestem inna. Ja nie jestem od Ani Shirley i Tolstoja. To jest myslenie matki tej Edyty - roznych ludzi , nie moje. Skad ona miala las sie zastanawiaja - z miasta? Ode mnie i tyle. Ale niekoniecznie - ze studiow. To po co tam polazla. Bo ja wiedzialam, ze miala las i mogla byc bo z Czestochowy wiecie. I to wszystko bylo dziwne, ja sie cofnelam - tak wysoko bez plecow, a moralna byla - no to dupe by komus musiala dac - fyrac mogla i tyle. I koniec. Najwyzej mieszkanie. I oni na mnie wszystko to nie moja wina. A groby mozna zrobic nawet jak zwlok nie ma. Zeby ta matka tego mojego brata pomogla im nie - NIE MA. Nikt sie nie da. To miala dzieci nie robic i tyle. Ja tez nie mam dzieci i tyle. Miala normalne, zdrowe dzieci - co ona pieprzyla i tyle. Bo o kosciol nie stala i koniec jaki jest. Ja tez i marny koniec. A w Holandii jest to samo. to trzeba nauke wyciagnac, pokora przed Bogiem i koniec. I niech kazdy robi co chce. Przykro mi :(