Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa kostka

To był orgazm zycia

Polecane posty

Witam :) Wczoraj przeżyłam najlepszy orgazm w moim życiu i było zajebiscie, myslałam ,że rozniesie dom a sąsiedzi mnie zlinczują. A jak u was? Jak doprowadził was partner do najlepszego orgazmu moze oral, anal?

Gość MALUTKA 69
ja takie mega przezywam często. zwłasza te mokre. mój misio jest magikiem

Gość MALUTKA 69
ja takie mam często mega orgazmy. ale przewaznie te mokre. Jakos pochwowe nie zawsze sie trafiają. mój misio potrafi cuda to super magik.

Gość MALUTKA 69
kolacyjka z winkiem, dobra muzyczka i masaz pleców. i posladków to musi być zawsze. to mnie rozluźnia i nadaje ochoty na seks.potem delkatne pieszczoty lizaneczko posladków, mojej muszelki a potemmm lizanie i masaż pluszkami punktu G. zawsze dale mokry koniec

Było to pytanie do autorki, ale Tobie też dziękuję za odpowiedź :) Ja raz miałam mokry orgazm, ale niczym szczególnym się nie róznił od normlanego. Jesli mam orgazm to jest on silny, i czuje sie wtedy bardzo dobrze, i w sumie ciesze sie ze tylko raz mi sie zdarzylo tak upuscic soki :D bo przynajmniej mogłam spokojnie lezec w lozku a tak to ze mnie polecialo i musialam biec do lazienki :)

Gość very hot
ja mam zawsze mokre orgazmy.

och pewnie dlatego ze bylam bardzo steskniaona i po malej przerwie w seksie. zaczeło sie jak zawsze całowanie pieszczenie sex, i jego boskie ręce nikt tak jak on nie potrafi piescic łechtaczki ochhhh. Chociaz orgazmy zawsze mam bardzooo mokre ten był wyjatkowy

Gość cukrowa krostka
Ale zapomniałam dodac że to był wielki wibrator analny , mój stary leżał pijany pod kaloryferem.

kolejny podszyw :) a to ci zabawa wypiywac zidiociałe teksty, głupota ludzka nie zna granic, żegnam kretynie/ kretynko

Gość skandybnawa
Poziom Organ/część ciała Objawy 1 płuca Kobieta wzdycha, oddycha ciężko 2 serce Całując mężczyznę wkłada mu język do ust 3 śledziona, trzustka i żołądek Mięśnie kobiety są napięte, partnerka obejmuje kurczowo partnera 4 nerki i pęcherz Pochwa kobiety przechodzi serię skurczów i zaczyna płynąć z niej śluz 5 kości Stawy kobiety rozluźniają się; zaczyna gryźć partnera 6 wątroba i nerwy Kobieta wije się jak wąż, próbując opleść rękoma i nogami mężczyznę 7 krew Kobieta próbuje gorączkowo dotykać ciała partnera; jej krew "gotuje się" 8 mięśnie Kobieta jeszcze mocniej gryzie partnera i ściska jego sutki; jej mięśnie całkowicie rozluźniają się 9 całe ciało Kobieta osiąga stan tzw. "małej śmierci", poddaje się mężczyźnie i w pełni "otwiera".

To mlodziutka jeszcze jestes :-D :-D jeszcze tyyyyle orgazmow przed Toba, heheheh :-D :-D