Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynka_z_paczki

Już ledwo nad sobą panuje.. POMOCY

Polecane posty

Gość landrynka_z_paczki

Pracuje w szpitalu. Jest tam taki jeden lekarz po ślubie i ma 2 dzieci. Od jakiegoś czasu zauważam między nami takie napięcie seksualne tzn. co nieraz on dotyka mojej ręki to biodra to przez przypadek ociera się o mnie, mówi dwuznaczne teksty i patrzy mi w oczy z usmiechem .. nie wiem co robić on jest po 40-stce i powiem szczerze bardzo mnie pociąga ale po 1 ja mam 26 lat więc jestem za mloda dla niego po 2 jest zonaty a ja takich nie tykam ale boję się że dłuej już nie wytrzymam i do czegos dojdzie... Co mam zrobić? Zwrócić mu dyskretnie uwagę ?

Gość landrynka_z_paczki
halo pomoże ktoś?

typowy lekarzyk, który chce przelecieć pielęgniareczkę 🖐️ nie rób sobie syfu w pracy, bo jak znam życie to wszystko później skupi się na Tobie

Gość landrynka_z_paczki
wiem o tym ale nie wiecie jak ciężko jest zapanować nad sobą szczególnie kiedy ten lekarzyk się mi podoba i czuje do niego niesamowity pociąg... a on mnie cholernie prowokuje szczególnie tym ocieraniem się i usmiechami... juz nie wiem co robic...;(

Gość MAX 22
A masz rozum ? to go urzyj. Na nic innego oprócz seksu liczyć nie możesz ale za to możesz liczyć na plotki i opinię łatwej i puszczalskiej i to w miejscu pracy. Puknij się w łeb, nie myślisz chyba że jesteś jego pierwszą zdobyczą. Znajdż sobie wolnego chłopaka.

Gość nutaaa
daj się ponieść .. skuś się na sex.

Gość nutaaa
ewentualnie wyślij anonima do jego żony żeby bardziej Meża pilnowała. Skoro pracujesz w szpitalu to z łatwością dowiesz się gdzie ona mieszka

Gość landrynka_z_paczki
no ale właśnie o to mi chodzi że nie chce sobie zrobić w pracy obory ale nie chce też żeby on dalej kontynuował swoja gierkę bo nie wiem jak długo będe wstanie się powstrzymać.. a może porozmawiać z nim w 4 oczy?

Gość landrynka_z_paczki
haloo

Gość nutaaa
Kurde chcesz miec do siebie szacunek ?? Chcesz myśleć o sobie,żeś dziwka ?? że rozbijasz rodzinę ?

Gość landrynka_z_paczki
ja pier*** przecież od początkuy tłukę że nie chce ale ON MNIE MOLESTUJE a ja nie umiem nad soba panować!! ;((((

Ja na Twoim miejscu odpusciłabym sobie. czy on jest jedynym facetem który Cie pociąga? Co z Tobą? To zwqykły fiut skoro ma dzieci zonę i oglada się za inną. nawet jesli się z nim przespisz to co ci to da , inni sie dowiedzą w krótkim czasie będą wytykać cię palcami, Tobie będzie przykro a ten fiut w kitlu będzie udawał że cię nie zna bo chyba nie liczysz na to że rzuci rodzinę dla Ciebie. On poprostu chce cię przelecieć i potem pochwalić się innym głupkom.

skoro facet chce zdradzić swoją żonę to zrobi to z Tobą, lub z inną to bez różnicy pod tym względem... zastanów się tylko, czy chcesz się w to pakować

olewaj jego zaloty to wkońcu zrezygnuje. nie bądż naiwna i nie ulegaj takim frajerom .

Gość landrynka_z_paczki
nie wiem co się ze mną dzieje było wielu facetów którzy mnie pociągali ale ten wyjątkowo pewnie dlatego że zakazany owoc ;// juz nie wiem co mam robic , zastanawiam się nawet nad zmiana pracy tak mnie to dręczy nie mogę się nawet skupić na pracy... ;(

Gość landrynka_z_paczki
olewam ale co mam zrobić kiedy on pod byle pretekstem woła mnie do gabinetu albo przechodząc specjalnie mnie dotyka.... to jest męczące a sprzeciwić się za bardzo tez nie moge bo w koncu on jest świetnym lekarzem a ja tylko marną pielęgniareczką ;(

Gość novinette
cięzka sprawa... ja bym chyba nie wytrzymała :DD

Gość landrynka_z_paczki
więc jak myślicie? mam z nim pogadać o tym ? czy to tylko pogorszy sprawę?

Gość nie dlatego cię pociąga
że zakazany owoc tylko że awans społeczny

Gość landrynka_z_paczki
nie sądze nawet gdybym się z nim wdała w romans nie podnioslo by to mojego statusu ;//

Gość nie Ty jedna
a potem miewałabyśnadzieję że zostawi żonęi sięz Tobą ożeni

Gość landrynka_z_paczki
nie licze na to bo jak uz pisałam nie tykam żonatych ale w takiej sytuacji naprawdę mi ciężko skupic się na pracy ;/

Gość edek_pedek
no i chooj

Gość nergalka
i co laska? jak się potoczyły sprawy? gadałaś już z nim?

Gość nergalka
i?

Gość fdffgfgfgghg
zwykla suka do ruchania i tyle

Gość remekigiusz
czemu obrażasz ją ? czy ona cokolwiek złego zrobiła? niestety ale popęd i pożądanie robią swoje...