Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyczyczyyzyazy

czy to zdrowe odżywianie?poradźcie.

Polecane posty

Gość czyczyczyyzyazy

Piję duzo wody mineralnej gazowanej (wypuszczam z niej gaz), nie jem fast foodow, jem tylko drób gotowany na parze lub grilowane, zupy z warzyw na kostce lub na chudym miesię, dużo owoców, codziennie jogurt z musli,sporadycznie zjem kostkę czekolady. nie pije kawy, oranżady coli. czy to w miarę zdrowe odżywianie?

Jak dla mnie zdecydowanie zdrowe:) A jadasz makarony, sosy? Białe pieczywo lub ziemniaki? Z czym łączysz mięso?

"Piję duzo wody mineralnej gazowanej (wypuszczam z niej gaz)" W jaki sposób wypuszczasz ten gaz? To nie lepiej pić niegazowaną? Co do reszty... Myślę, że jest jak najbardziej ok.

Gość zdarza się
Podobno odgazowana gazowana ma więcej wartości niż niegazowana :) Zupy na kostce - rozumiem, że nie na kostce knorr?

Gość czyczyczyyzyazy
bardzo rzadko zdarzy mi się makaron zjeść z sosem pomidorowym własnej roboty, ale wszystko robie sama, mieso jem przeważnie z warzywami też gotowanymi na parze, lub grilowanymi, pieczywo jem zawsze ciemne. zależy jakie sosy masz na myśli.

Gość czyczyczyyzyazy
alkohol pije raz w roku 1 kieliszek szampana, nie pale papierosów.

Zatem ogłaszam Cię oficjalnie wzorem do naśladowania z zakresu zdrowego odżywiania :classic_cool:

Gość czyczyczyyzyazy
kupuję gazowaną bo lepiej smakuje, póżniej otwieram ją na noc i gaz wylatuje i rano mam wode niegazowana.

Gość kopkpok
byloby zdrowe gdybys jadla zdrowe tluszcze. Dieta bez tluszczow objawi sie za chwile wypadaniem wlosow, ziemista cera i ogolnie oslabieniem organizmu