Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on czyli on

Zona czy dobra czy zła kandydatka

Polecane posty

Gość on czyli on

Cześć Mam dziewczyne ale ona jest strasznie uzalezniona od matki tzn ta kieruje jej decyzjami .Jak córka niue wykona czegos to matka jest wkóżona i córka i tak musi przyjść do niej na kolanach. Czy to bedzie dobra kandydatka n a zone ? Mamy po ślubie mieszkac u mnie z mojimi rodzicami 5km od jej domu? dziekuje za opinie.

Gość ja tam nie słyszałam żeby
a to zależy czy chcesz mieć rodzinę dwuosobową czy trzyosobową? Myślisz że ona po ślubie się zmieni?

Gość on czyli on
No chce mieć dwuosobową ale nie bardzo rozumiem co masz na myśli?

Gość Lena204
ciężko powiedzieć może jak sie wyprowadzi od matki to ta nie bedzie miala takiego wplywu na nia

kandydatka jak kandydatka, kazdy ma jakies specyficzne układy w rodzinie, ale mieszkanie po ślubie z rodzicami z pewnością małżeństwu nie służy. Lepiej sie nad tym zastanów.

Gość on czyli on
Zakładam że sie zmieni tymbardziej ze ma matke ktora robi awantury w nieslusznej sprawie np broni mlodszej córki nawet ja ta NAWYWIJA A MOJA DZIEWCZYNA JEST ZAWSWZE NAJGORSZA. Ale z drógiej strony po co moja dziewczyna idzie do niej na kolanach zamiast sie odegrać i pokazać zeby jej tak nie traktowali.

Gość ja tam nie słyszałam żeby
no to że teściowa będzie trzecią osobą w waszym małżeństwie. Skoro kieruje swoją córką teraz to pewnie i po ślubie będzie wam wchodzić w małżeństwo. Musiałbyś chyba swoją dziewczynę wywieźć daleko od matki choć jeśli jest uzależniona od matki to nie przeszłoby to. 5km to niezbyt daleko aby zerwać tę toksyczną więź. W te cudowne przemiany po ślubie wiele osób wierzyło ale mało kiedy to się działo faktycznie. A co twoje dziewczyna mówi na ten temat? Przeszkadza jej to czy uważa że to norma?

Gość on czyli on
Twierdzi że przeszkadza ale nigdy sie nie postawia.Jak ja o to pytam to mówi Co ja mam zrobić? i tak wkółko.

Gość on czyli on
Zawsze musi ubłagiwać matke o zgode

Gość Lena204
myśle ze do póki ona mieszka z matką to boi sie jej postawić a jak sie wyprowadzi to moze sie zmieni

Gość on czyli on
Po ślubie u teściowej będe miał przegwizdane i jak wtedy nasze układy rozinne edą funkcjonować. Już teraz jak jej cos nie pasuje to mi Dzień Dobry nie powie jak przyjade do nich.

Gość On czyli on
Ktoś coś mi jescze poradzi?

Gość ://zaraz padnę ://////////////
Zadam standardowe pytanie na kafe ile ty masz lat i ty chcesz stworzyć nową rodzinę kochasz w ogóle swoją dziewczynę??? na pytanie czy się zmieni to nikt ci tu na 100% nie odpowie za to ty weź się zastanów czy mieszkanie z twoimi rodzicami też dobrze na was wpłynie?? po ślubie może się okazać że żona przeciwstawi się swojej matce a tobie jak będzie źle to i tak będziesz chodził do mamusi czy tatusia na skargę do pokoju obok. a wtedy może to być zarówno wasz początek jak i koniec