Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaaaaaaa 1989

czy pochwy naprawde sa rozne, tzn waskie lub szerokie ?

Polecane posty

Gość madziaaaaaaaa 1989

mam 21 lat, mialam tylko jednego partnera, i nawet nie wiem czy jestem waska czy szeroka interesuje mnie wiec cy pochwy sa naprawde rozne, i facet latwo "odczuwa" ze np. jedna jest ciasna, druga przecietna, trzecia luzna? czy tez te roznice sa marginalne? i nie mowie u o kobuietach po porodzie :)

nie aż tak ale penisy maja różne wymiary i siła podniecenia kobiety powoduje duże nawilżenie i rozluźnienie mięśni pochwy

Gość łolaaaaaaagoga
Pewnie tak tak jak różne są penisy tak i pochwy!

Gość MALUTKA 69
JESTEM PO 2 PORODACH POCHWA MOJA DALEJ JEST CIASNA I JĘDRNA. PO PROSTU TRZEBA ĆWICZYĆ MIĘŚNIE KEGLA. CHODZIĆ NA SZPILECZKA I BAWIĆ SIĘ KULKAMI GEJSZY.

Gość MALUTKA 69
MIAŁAM PRZYGODĘ Z INNA KOBIETĄ I POCHWA SAMA W SOBIE TEZ BYŁA CIASNA CHOCIAŻ PO CESARCE I DZIECIAK NIE PRZECISKAŁ SIĘ TAMTĘDY. POCHWA NA 2 PALCE HIHI. MAMY WSZYSTKIE TAKI SAM NARZĄDZIK KTÓRY POTRAFI CUDA. JAK POTRZEBA ABY ZMIEŚCIĆ SUPER OGIERA TO SIĘ ROZCIĄGA A KIEDY POTRZEBA CIASNOSCI NA PALUSZEK JEST CIASNA.

różne kobiety różne zbudowana pochwy. ale też dla jednego możesz być ciasna a dla innego za szeroka w zależności jako obwód ma facet ;)

Gość b.e.a.t.a
Ale z tego wynika, ze kobieta z ciasna pochwa to afront dla mezczyzny, bo to znaczy ze jej nie podnieca. A tymczasem wy wolicie te ciasniejsze, wiec jak to jest?