Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Safari

KOLESIE NA KAFE !

Polecane posty

Dobrze mamo. Od jutra wezmę się solidnie za siebie, ale teraz pozwól mi tu jeszcze troszeczkę posiedzieć. To takie pasjonujące i inspirujące.

mam tez swoje realne zycie, bez przesady nie ciumkam tutaj calymi dniami od rana do nocy, ostatnio jest mnie tu jakos malo :D

No okej, ja też od czasu do czasu tutaj zaglądam. Tzn. jak już naprawdę nie mam nic do roboty i nuda mnie zżera. Ale ja mam wrażenie, że niektorzy to SERIO spędzają tutaj czas od rana do nocy dzień w dzień ..

bo moze nie maja innych obowiazkow,rodziny,pracy,znajomych i to taki ich sposob na zycie?

No to ludzie. z Czego wy zyjecie , jeśli pracy nie macie ? No chyba, że z 30 na karku jestescie na utrzymaniu rodzicow, żony, narzeczonego .. ? Kuźwa, jeśli nie macie co robić to wyjdźcie do ludzi. Są wakacje ! Można iśc do kina, wieczorem na impreze do klubu .. Jezu. Rozrywek nie brakuje. A takto siedzicie przed tym kompem, kręgoslupy się przywią, oczy psują. Zjebane życie.

Adonis - jeśli przegrywasz to dlaczego nic z tym nie robisz ?

prace mam, narzeczonego mam, basen mam, ocean za oknem mam.. ale teraz mi sie wychodzic nie chce, moj jest w pracy ja sama z psami, znajomych mam daleko od mojego zamieszkania wiec gledze sobie tutaj.. od soboty przez tydziec znowu mnie nie bedzie wiec juz tak nie marudz pozatym zadaj sobie to samo pytanie skoro tutaj siedzisz

No to ludzie. z Czego wy zyjecie , jeśli pracy nie macie ? No chyba, że z 30 na karku jestescie na utrzymaniu rodzicow, żony, narzeczonego .. ? Kuźwa, jeśli nie macie co robić to wyjdźcie do ludzi. Są wakacje ! Można iśc do kina, wieczorem na impreze do klubu .. Jezu. Rozrywek nie brakuje. A takto siedzicie przed tym kompem, kręgoslupy się przywią, oczy psują. Zj**ane życie. Przemowilo to do mnie:D

Na tym dziale rzadko się włoczę.Pamiętam Cię jak pierwszy raz na cafe się pojawiłaś.Tak to już 3 lata.Brzydzia miałaś jeszcze inne fotki.Tutaj się zakamuflowałaś:P

twój twoja tyrada :( kupiłem sobie piwo i specjalnie wszedłem na kafe a ona na mnie krzyczy :(