Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freedom1999

Problem z alkoholem-mama pije.

Polecane posty

Witam was, mam problem. Życie mi się wali... przedwczoraj moja mama poszła na imprezę rodzinną, był alkohol mama piła. Na drugi dzień było jeszcze gorzej bo doprawiła się, ja od razu po wyglądzie poznałam. zaczęłam coś do niej mówić na ogrodzie gdy sie opalała a ona zaczela plątać językiem bez sensu mówić, nie wytrzymałam i powiedziałam 'kurwa ty pijaczko!" mam ogromne wyrzuty choć ona nie pamieta tego nawet. Potem moja rodzina przyszla do nas bylo mi wstyd za matkę gdy ja widzieli w takim stanie. Miala robic ogorki a że byla tak pijana że nie umiała nawet utrzymac czegos w rekach to rozdala te ogorki. Tato jak wrócił wkurzył się zaczął ją wyzywać że sie napila, moja babka też powiedziala nawet do niej "ty jesteś szmatą nie matką!" :( boli mnie to a nie jestem juz dzieckiem. Problem się pojawia od dobrych 10 lat. Moja mama jest alkoholiczką i nic nie mozna z tym zrobić. Ona nie chce się leczyć, nie chce przestać. Do tego od roku jest strasznie chuda, wazyla 64kg a teraz 51 :( wygląda jak patyk bo jest strasznie wysoka :( martwię się, wczoraj płakałam przez tą sytuację, wstyd mi przed chlopakiem wczoraj było. Moj chlopak wyjechal na 3 m-ce za granicę i już żadnego oparcia nie mam z zadnej strony :( chcialam sie wygadac

Gość lolita12
Jasne ja w podobnej sytuacji byłam tylko to mój ojciec pił przez całe zycie

Gość lolita12
Wiem szkoda faktycznie że nie masz kogo bliskiego przy sobie, który by ci pomógł, dał wsparcie.A rozmawiałaś juz z ojcem o mamie mysleliscie o terapii