Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia niuniaaaaaa

która pije piwko i karmi przyznać się...

Polecane posty

Gość mamunia niuniaaaaaa

no która

Gość mohery pomozcieeee
ja piję pierdolę się i mam gdzieś dziecko, urodziłam, bo mi pieprzono na tym forum, że nie wolno usuwać

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
mohery pomozcieeee jestes dziwna

Gość no baaaaaaaaaaaaa
jak się nie napić w taki upał

Gość mohery pomozcieeee
jak trzeba pomóc finansowo, to już dziwna, co za popierdolony moher

Gość fajna mama
A po co ci piwo? Ja sie potrafilam obyc, nie karmi sie cale zycie i na jakis czas mozna odstawic piwo! Nie rozumiem niektorych matek...

Gość pewna madra decyzja
A ja pilam piwko czasami, ba nawet lampke winka wypijalam od czasu do czasu :) I nikomu krzywda sie nie dziala,a po lampce wina maluch slicznie spal,przeciez nikt tu nie mowi o piciu nalogowym czy upijaniu sie.Mam gdzies opinie idealnych mamusiek,ja widocznie do idealnych nie naleze ;)

Gość z nierzadnicami precz
według prawa moherowego nie wolno, prawo moherowe mówi dawaj kiedy mąż chce, a w ogóle dawaj ale tylko i wyłącznie mężowi, także jak któraś dała prze ślubem to jest nieczysta i winna leżeć plackiem z rozłożonymi rękami na środku rynku aby pozwolono jej zyć, bo inaczej będzie wywieziona poza granice miasta lub wsi na furze gnoju jak Jagna

Gość Piłam piwko
jak karmilam corke, wieczorem jak bylo mega gorąco i mala juz spala i byla po karmienia pilam piwko ale moja nie wstawalam w nocy na jedzenie wiec jak wypilam o 20 to nastepne karmienie o 6 rano wi po piwie nie bylo juz dawno śladu

Gość Piłam piwko
a i lampke dobrego winka tez czesto do obiadu zdarza mi sie wypic ale staram sie tak celowac zeby bezposrednio po nie karmic a ze moje dziecko je regularnie co 2,5-3 godziny wiec nie ma problemu

Gość 3333333
Piję Karmi

juz nie karmie ale jak karmilam to pilam, czemu nie? oczywiscie nie w trakcie, ale zaraz po karmieniu. albo odciagalam pokarm. jaki widzicie w tym problem? odmawiac sobie 9 m-cy i jeszcze potem? bez sensu...:O

Gość powaznie napisze prawde
nie zaloguje sie bo mnie zjedziecie...piłam tyko w soboty i sie upijalam, maly mial tylko sraczke w niedziele, nic wiecej

Gość powaznie napisze prawde
nie od razu oczywiscie, jak skonczyl gdzies 8 miesiecy,wczesniej alko w ustach nie mialam wiem ze jestem zla matka ale tak bylo, coz, jestem alkocholiczka i nie wie tego nawet maz

Gość Piękne i naturalne
moje dziecko ma 2 latka i pije mleko moje na noc, wypije czasami lampke wermuta czy małe bacardi

Gość fuyguhui
bhgjkhuk

Gość autorko
sama pewnie zalewałaś gardło i szukasz popleczniczek? No przyznawaj nam się tu !