Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspolczuje ci tez raz

co mys;licie o takiej dziewczynie

Polecane posty

jest po 30,mieszka sama,nie chce rodziny,ma dobra prace,duzo kasy i ma w hoooj przyjaciol i spotyka sie z kolesiami na sex ewentualnie

generalnie ma zajebiście :) nie każdy pod definicją szczęścia widzi rodzine, małżeństwo, ustatkowanie.

Gość powinna po 1
super nie jesteś od nikogo zaleza mąz ci dupy nie truje dzieci głowy nie zawracją idalne zycie jak ci braknie kogos do przytulanie kupisz sobie kota ;]

bo ogolnie to kocham takie zycie.ale coraz czesciej slysze : ,,kurwa,, ale co mam zrobic nie lubie dzieci.od 18 roku zycia wiedzialam,ze tak chce zyc,chce cala kase wydawac na siebie a w weekendy sie bawic. nie chce byc tak jak moja matka,wiecznie zla,nieszczesliwa i zaniedbana.A na dodatek dodam,ze spalam juz z wieksza iloscia mezczyzn niz moi rodzice potrpotrafia liczyc.

Gość o tym mówiłam
Prawda jest taka ,ze żyje tak jak większość by chciała ale się boi - wiadomo presja społeczeństwa przecież trzeba mieć męża/żonę potem dzieci żeby ludzie nie gadali. jest odważna w przyszłości chciałabym tak żyć.

Gość fhgfhgfj
chciałabym być taką kobieta przez miesiąc ale pod warunkiem że później bym wróciła do swojego życia z mężem, który rano podaje herbatkę ciepłą do łóżka, przytuli, szepnie do uszka że kocha, wracając z pracy kupi ulubiony jogurt