Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweaat

mam 18 lat i uzalezniam się od alkoholu chyba :(

Polecane posty

Gość sweaat

kiedy jestem na zakupach zawsze myslę o tym zeby kupić alkohol..:O to znaczy piwo. oczywiście ukrywam to przed rodzicami. jak jestem z mamą na zakupach to wymyślam że muszę jeszcze skoczyć np. po kartę do telefonu a tak na prawdę idę po piwo. Alkohol dość szybko mnie bierze i 2 piwa na jeden raz w zupełności mi wystarczą. Zamykam się w pokoju i piję a potem chichocze się jak głupia :O te procenty po prostu dają mi radość, staje się wtedy weselsza, chce mi się śmiać ze wszystkiego, nie myślę o problemach. Dziś wypiłam i w poprzednim tygodniu 2 razy. Ale samo piwo chyba nie jest tak bardzo niezdrowe? Czytałam ze w małych ilościach nie szkodzi...

Gość sweaat
seks też lubię, ale nie tak jak piwo

Gość sweaat
i wkurza mnie, ze wydaje kase :/ 2 piwa kosztuja mnie ponad 5 zł a tak kilka razy w miesiacu daja spora sumke... zal mi siebie :O

Gość panna18lat
ja mialam gorzej. Codziennie przez trzy miesiace min. 6 piw :o Wpadlam w mega ciag. Jak skonczyly sie wakacje, zaczelam chodzic do szkoly, to mna wrecz telepalo, bo piwa mi sie chcialo. Teraz mi przeszlo i aktualnie malo pije :P a ty.. znajdz inny nalog - taniec, muzyka, malowanie :D albo powiedz mamie, juz ona cie upilnuje ;p

Gość sweaat
sweaat seks też lubię, ale nie tak jak piwo podszyw. nie lubie niedziel a Ty co ile dni pijesz?

Gość sweaat
nie chcę pić ale pije i po chuj? to kurwa nielogiczne

Gość sweaat
nie moge powiedziec mamie :( wściekłaby się chyba..bo ona w ogole nie pije i nie piła, ona sie brzydzi alkoholem.

Gość Stefanooo
tez zawsze czekam na sobote zeby walnac ze 2 piwa , lubie to

Gość sweaat
nie chcę pić ale jestem słaba nie chcę być pijaczką

Gość sweaat
sweaat nie chcę pić ale jestem słaba nie chcę być pijaczką podszyw, choc ma racje :O

Gość sweaat
ja codziennie na szczescie nie, ale coś czuje ze mi do tego blisko.. czasem pije wiecej ale tylko gdy jestem ze znajomymi..dochodzi do 4 piw ale w sporych odstepach czasu.

Gość ukukukuku
A ja nie lubie piwa, rzygam nim, poprostu mi nie samukuje, za to winoo mmmmm :)

Gość sweaat
i jak sobie popiwkuje to potem łatwiej mi jest zasnąć, czuje sie tak jakby lekko zmęczona i zasypiam jak dziecko

Gość ukukukuku
wódkę też pije smakuje mi

autorko, z tego co piszesz to nie pijesz wcale dużo. ja już prawie miesiąc dzień w dzień jakiś alko, choćby w malutkich ilosciach. nooo wczoraj jedynie nie pilam, ale dzisiaj juz telepie :O

Gość sweaat
no wiem, ale ciagnie mnie coraz bardziej, np. dziś postanowiłam ze nie kupie piwa i wydam na cos innego ale oczywiście kupiłam i wyżłopałam :O

Gość ukukukuku
kurde, ale bym sie napila czerownego wina, wodki podszywie tez :D :D

no u mnie to się chyba wlanie zaczęło w wieku 18nastu lat. Pamiętam jak po moich urodzinach zostało mi wódki, lezała dosc dlugi czas, w koncu do niej dorwalam i tak upilam, ze... szkoda gadac, troche upokarzające. w kazdym razie przez 3 dni bylam przytruta. a pozniej bylo tak z kilka faz, w dniu dzisiejszym jest to jedna wielka, dluga faza :)

Gość ukukukuku
i wsadziła bym sobie palca w cipę :)