Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vikio7

Przemoc?

Polecane posty

Trafiłam na ten profil zupełnie przypadkiem - stwierdziłam że mogę się komuś wygadać... nie wiem co zrobić, moja mama mnie bije ojciec cały czas rzuca na mnie brzydkie słow, typu idź łajzo bo patrzeć na twoja nieudolność nie mogę... dziś znów mam ilka włosów wyrwanych;((( nie wiem co robić, boje się powiedzieć o tym vkomukolwiek!bo już raz pożałowałam(;( nie wiem czego oczekuje od was chyba tylko współczucia.................zazdroszcze wam.......;(((

Nikt nie chce się do tego odwołać??? szkoda że nie pomożecie chociaż w ten sposób...

Bo nas tutaj nie interesują twoje problemy. Poka tzytzki!

Gość juleczka145
Ile masz lat autorko? I co znaczy, że raz się już nacięłaś? Do kogo zwróciłaś się o pomoc, że nic nie pomogło?

Gość juleczka145
Gdy czytam takie historie, to wierzyc mi się nie chce, że tacy ludzie maja dzieci i skutecznie zatruwają im życie a przecież powinni być dla nich oparciem i akceptować ich takimi, jakimi są. NIgdy tego nie pojmę. Dla mnie to nie są rodzice.

mam 14 lat... tak niestety mnie tacy rodzice się trafili... bardzo chciałabym ich pokochać stworyć taka rodzine jak moje koleżanki z klasy czy z sąsiedztwa, ale jednym słowem jest mi wstyd!;( matka pije na ojca boje sie trafić, sytuacja sie pogarsa, ale to nic e mna bardziej boje ię o brata;(co moge zrobić? jedynieczekać do 18tki???

vikio spyerdalaj mitomańska rozklapiocho! 14 lat masz? A w innym watku napisałaś tak: "oj rozumię cie doskonale nie martw sie ja też jestem sexowna atrkcyjną kobietą a nie dopieszcza mnie ju swoj facet;/ oni sie chyba starzeją!psują... znalazłam taktyke, już wieczory nie spędzam z nim wracam późno do domu i sie zastnawia..." Albo mitomanisz, albo się w tak młodym wieku koorwisz. :o

Gość juleczka145
Nie odeślę Cię do żadnej instytucji, bo dom dziecka może Cię czekać a tego zapewne nie chcesz. A jak z dalszą rodziną? Nie masz może jakiejś cioci albo wujka do kogo mogłabyś się zwrócić?

córka szatana :D Motzne. :classic_cool: Jeżeli to prawda droga vikio, że masz 14 lat i w tym wieku wyczyniasz takie rzeczy to mam dla Ciebie dobrą nowinę! Już wkrótce opuścisz dom rodzinny i trafisz do jakiegoś ośrodka dla zdegenerowanej młodzieży. Tam cię chłopaki i strażnicy wyroochają już odpowiednio.