Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinkaBydgo

przedluzanie, zageszczanie wlosow bydgoszc

Polecane posty

Gość PaulinkaBydgo

Zapraszam wszystkie Panie na przedłużanie włosów włosami naturalnymi. Posiadam certyfikaty przedłużania włosów więc robię to profesjonalnie. Nie czekaj na efekt 3 lat skoro możesz go mieć w godzenie. Przedłużam włosy wyłącznie włosami naturalnymi: azjatyckimi, rosyjskimi, europejskimi oraz słowiańskimi. włosy te można farbować prostować jednym słowem wszystko. Koszt: AZJATYCKIE 100 pasemek włosów azjatyckich dl 55 cm = 220 zł ROSYJSKIE 100 pasemek włosów rosyjskich dł 55 cm= 300 zł 100 pasemek włosów rosyjskich dl 57 cm oraz 60 cm = 350 zł SŁOWIAŃSKIE 100 pasemek włosów SŁOWIAŃSKICH dł 55 cm = 500 zł na micro ringi małe metalowe obrączki zaciśnięte na włosach Przed każdym założeniem włosów spotykam się z klientka w celu dobrania odpowiedniego odcienia włosów oraz omówienia pielęgnacji przedłużonych włosów. W razie pytań i wątpliwości proszę dzwonić odpowiem na wszelkie pytania. tel 798251539

Gość a moje włosy zaczely rosnąc
2cm na miesiąc dzięki węglowodanom :) Węglowodany wpływ witamin na włosy jest niepodważalny. Jednak by włosy miały energię, potrzebne są węglowodany. Dlatego w codziennych posiłkach nie powinno zabraknąć węglowodanów. Dzięki nim włosy charakteryzują się szybkim wzrostem. Dziewczyny jak będziecie przedłużać włosy to pytajcie jaka jest gramatura 100 pasm bo te fryzjereczki bardzo często oszukują i czasami jest tak ze te 100 pasm jest równo warte 50 gramom włosa ... a to zdecydowanie za mało żeby mieć ładną bujną fryzurę i w efekcie wisi długi mysi ogon.Dla ładnego efektu przeciętnie trzeba 100 gram włosa a pasmo bez oszustwa ma od 0,8 do 1 grama. Nie liczcie pasm tylko gramaturę! wtedy nikt was nie orżnie.

nie dodałam, że chodzi mi o włosy łonowe

obecnie mam już prawie 3kg na podcipiu :classic_cool:

sąsiad mówi, że chyba mam sowę w majtkach :)

Gość KOLEJNE CHAŁUPNICTOW Z BUBLEM
100 pasemek azjatów za 220zł skąd masz te włosy z allegro? gdzie płacisz za włosy po 1zł ? to nie włosy to jest zwykły szmelc który starcza dopóty nie wypłucze się silikon. Dobrej jakości włosy azjatyckie to koszt minimum 300zł a gdzie robocizna fryzjerki? Proszę ceny do dobrych włosów azjatyckich http://sklep.racoon.pl/50cm-k20-0-3-default.html potrzeba minimum 100 gram włosa jeśli własne mamy krótkie. Przy włosach do łopatek możne wystarczy 75 gram ! a teraz co co oferujesz ty. 100 pasm szmelcu za który zapłaciłaś 100zl i liczysz sobie 2 zł za założenie 1 pasma tego szitu pewnie o gramaturze od 0,5 do 0,7. Moja droga SA laski które zakładają włosy klientki za 1zł do 1,50 od pasma. jEDNYM SŁOWEM KOLEJNA NIC NIE WARTA OFERTA .

to są włosy rwane z okolic odbytu