Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga xoxo

Miłość

Polecane posty

Gość Olga xoxo

Nie wiem co mam zrobić. Może znajdzie się istota, która w jakiś sposób jest w stanie mi pomóc. Poznałam wspaniałego chłopaka do którego coś czuję. Nagle tak o nasz kontakt się pogorszył. Kiedyś nasze rozmowy trwały nawet całą noc, a teraz trzeba magii żeby rozmowa trwała więcej niż 15 min :) Nasze spotkania prawie w ogóle nie mają miejsca ... Najgorsze jest to, że przede mną jest impreza na której będzie właśnie on. Nie wiem czy mam na tyle odwagi aby powiedzieć mu co do niego czuję. Za każdym razem gdy mam ochotę co z siebie wykrztusić coś mi mówi' Nie rób tego, spierdolisz wszystko' . Hmmm... nie fajne uczucie i z całego mojego dobrego serca tego nikomu nie życzę: ) Co mam zrobić? Ja muszę coś zrobić, zanim nasz kontakt urwie się całkowicie ponieważ rozchodzimy się do różnych szkół, a rozstania z nim nie przeżyję.

Wiedzieć na czym stoisz musisz, a ponieważ do tego inne drogi nie prowadzą zrób to co planujesz. Porozmawiaj z nim w tej nadarzającej się okazji o uczuciach. Niepewność wobec obaw to wszak też nie rozwiązanie, więc się jej pozbądź. :)