Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_AM_WOMAN

Uważajcie na ZAWODOWYCH PODRYWACZY! Kobiety, nie dajcie sobą manipulować!

Polecane posty

Gość przeszlam to samo z takim
stracilam 5 lat zycia

Gość nie lubię ich-,
Kończy się to depresją , związki z manipulantami to piekło .

bfsdbfsj To nim uciekniesz powiedz jak dzielisz kobiety. Mnie się zdarzyło kiedyś ostrzec koleżankę przed wyjątkową mendą. Czy on gdzieś się czegoś uczył to nie wiem, ale ja nie miałem wątpliwości, że jest wyrachowany i podły. Nawet jej matce namieszał trochę w głowie, jak to on się będzie troszczył o córeczkę :D Jakoś dziewczynę przekonałem, sam się dziwię ale może też dlatego, że ona wiedziała, że ja nie mam w tym żadnego interesu i dość się lubiliśmy. Potem się okazało, że facet w jednym czasie miał 6 dziewczyn, w tym dwie go utrzymywały :D

Gość bfsdbfsj
na zakonnice i puszczalskie :classic_cool: zartuje. tak sobie napisalam, nie mozna generalizowac.

Gość bfsdbfsj
nara 🖐️ od jutra a w zasadzie dzisiaj sie odchudzam, wish me luck :classic_cool:🖐️

Gość pśp zrobiony w chooja
jak ja bym sie chciał tego nauczyć, niestety zbyt tępy jestem :(

Gość to zajebiście że schudłaś
A ja zawsze jak trafiam na tych podrywaczy po kursach to śmiać mi się chce. Są tak nienaturalni, że można ich wyczuć na odległość. I nieodmiennie tchórzliwi :) Zawsze, gdy facet rzuca wyuczoną z trudem formułkę, mówię "O... ja też lubię NLP". Spieprzają wtedy rumiani jak piwonie :) Choć wszyscy wiemy, że nie piwonie to a zwykłe buraki :P

Gość naiwna się nabierze
:D

Gość Metalucifer
stawiam stówę,że autorka tematu jest fanką Pink Floyd:P

Gość tp123
"Nie zauważyłam w sieci for typu: jak wydoić faceta z kasy? Podaję taki przykład, gdyż nie wiem, co dla danej kobiety byłoby celem samym w sobie...." Wy kobiety macie to obczajone bez szukania na forach internetowych :-). Autorko ! Zapominasz, że to wy kobiety manipulujecie facetami przez całe życie, wykorzystujecie swoje techniki aby z nas zrobić palantów latających dookoła zgrabnej pupci. Znam zachowania kobiet które wcale nie są lepsze niż te które opisujesz u facetów. Ocena, punktacja - robicie to między sobą także no może bez skali 1-10 ! Relacja kobiety z mężczyzną to gra - dobrze jak obie strony wiedzą o co chodzi, a nie tylko jedna, która ma naturalne predyspozycje do wykorzystywania i okłamywania facetów jak również do długookresowej manipulacji. Ja w tym nie widzę nic złego że te fora istnieją, jak również osoby które pomagają innym ! Każdy człowiek odpowiada za to co robi i jak wykorzystuje wiedzę, którą ma. Trudno w tej sytuacji winić techniki i ludzi, którzy pomagają. A skoro kobieta idzie na pierwszym spotkaniu z facetem do łóżka - to niestety musi się liczyć z tym, że może go w ogóle nie zobaczyć. Poza tym czytałem ten artykuł już chwilę temu i uważam, że kobieta była wyposzczona, zrobiła na co miała ochotę a potem uderzyło ją ego - bo ktoś to opisał :-). Przecież nikt nie wymienił jej z imienia i nazwiska - więc o co chodzi ? Jakieś głupie pretensje i posty osób, które nie wiedzą czego się czepić - bo im się rozleciała relacja ! Jak w związku jest wszystko ok to nie potrzeba innych kobiet ! Nie wszyscy faceci, którzy tam są skupieni są także poligamistami i amatorami ONS-ów. pozdrawiam Tomek

Gość Goji
zacznijmy od tego ze wciaz mowi sie tu o oszukiwaniu... jezeli chodzi o ONS to to kim jest jedna i druga strona jest nie wazne... maja ochote na seks i to wszystko. jezeli chodzi o cos wiecej, to zapodajesz skrajnosc... w PUA miedzyinnymi chodzi o to aby byc jak najlepsza wersja samego siebie... brzmi lakonicznie? a noz chodzi o to zeby byc soba ale pokazac sie z jak najlepszej strony i byc zawsze z tej strony nie tylko z powodu kobiety ale takze albo i przede wszystkim dla samego siebie... poza tym ze przedmowca ma w pelni racje, Wy ciagle manipulujecie, swiadomie, a gdy nie, to robicie to podswiadomie. wiec o co tyle pretensji? zacznijmy patrzec na swoje zanim ocenimy cudze... i chyba najwazniejsze, trafilo sie faktycznie na delikwenta starajacego sie poprawic swoje ego a byc moze zafascynowanego swierzaka ktory jara sie tym jak nowa zabawka w podstawowce... warto wiec atakowac wszystkich i wkladac do jednego worka? czekaj czekaj wg tej zasady to kazda kobieta suka jest bo znam taka jedna co sie bawi facetami i doprowadza ich do depresji... wszyscy wiemy, ze z powodu jednej nie powinniscie cierpiec wszystkie, wiec czemu robic w druga strone i nas atakowac? pozdrawiam.

Gość a co wtedy?
to co opisujecie to jeszcze nic.. ja poznalam na czacie faceta, ktory jak sie okazalo po dlugich przejsciach, klamstwach itd. zyje jako swiadek koronny.. oczywiscie klamal mi i to jakim to byl super mezem i ojcem, tylko mial za soba dwa malzenstwa, nie jedno i z kazdego po dziecku, nie jedna corke.. zanim do konca odkrylam prawde, byl juz jakies 400 km ode mnie z nowa naiwniarka, ktora udalo sie jemu nabrac na te jego "normalnosc", oczywiscie laska, ktory w wieku 15 lat zaszla w ciaze i w zyciu praca sie nie skalala, trafil swoj na swego, na dodatek gnoj zarazil mnie wirusem HPV i zaraza nadal- wizyty w burdelach i ciagle nowe znajomosci jednak nie pozostaja bez sladu, tja.. ten smieje, kto sie smieje ostatni..

Gość byl na portalach a miał kobitę
Ja trafiłam na oszusta który kręcił z kilkoma naraz. Zaraził parę z nich chorobami wenerycznymi , teraz ma dziecko i jak zawsze jakąś naiwną i dalej tkwi na portalach towarzyskich. Żadna z oszukiwanych nic nie wiedziała. Dopiero po kilku latach się dowiedziały co to za matacz.

Gość I_AM_WOMAN
tp123 - Fantastycznie, że wrzuciłeś wszystkie kobiety do jednego worka i uznałeś, że wszystkie mamy wrodzony talent i skłonności do manipulacji i wykorzystywania każdego faceta. Do tego wszystkie uganiamy się za facetami, którzy nas zlewają i są "macho" (cokolwiek to znaczy). Piękna generalizacja, nie widzę sensu dalszej dyskusji z Tobą. Jeśli argumentem dla Ciebie by dać zielone światło takim uwodzicielom jest fakt, że "wszystkie kobiety manipulują" to gratuluję jedynie światopoglądu, bo zaiste jest niezwykle stereotypowy i pełen niesprawiedliwości. Kobieta ta wyraźnie opisywała (skoro dorwałeś się do artykułu), żemieli razem wyjechać, snuli wspólne plany. Ok, miała ochotę na seks, jej sprawa, ale po co te kłamstwa? Widzę, ze podejście masz również jak Panowie PUA, każda kobieta chce uprawiać seks z każdym i wszędzie tylko ego czy "programowanie społeczne" jej na to nie pozwala, więc zdecydujmy za nią i pomóżmy jej się wyzwolić z tego programu nawet jeśli nie będzie chciała. Brzmi równie racjonalnie co niektóre feministki które chcą na siłę wszystkich uszczęśliwiać i wysyłać z kuchni na uczelnie wyższe wbrew woli samych zainteresowanych. "Nie wszyscy faceci, którzy tam są skupieni są także poligamistami i amatorami ONS-ów." Nie wszyscy, z tego co się zorientowałam tylko jakieś 99% :) Goji - Sam najpierw generalizujesz, że wszystkie kobiety ciągle manipulują (ambicjonalnie uderzasz też we mnie, pisząc "wy"), a potem mówisz, ze to ja atakuję wszystkich i wkładam do jednego worka. Zabawne :) Proszę czytać ze zrozumieniem mój post, dwa razy podkreślałam, że rozumiem ideę PUA i sama w sobie nie jest zła, nieetyczna, niemoralna itp. Wręcz przeciwnie, brzmi bardzo pięknie. Materiał wybuchowy też może być różnie używany jak wiemy. Uderzam w jedną istniejącą grupę - i nawet jestem taka niedobra, że umiem przyznać, że istnieją na tych forach wyjątki podkreślające zaufanie, szczerość i inne wartości w związku, ale zostaję posądzona o generalizację i atak. Nie chcę żeby cierpieli wszyscy, nie mam nic personalnie do mężczyzn, nawet napisałam, że kobiety powinny po prostu zdawać sobie sprawę z istnienia czegoś takiego i uważać na nich i bardziej ostrożnie dobierać sobie mężczyzn do związku... Bo jest wielu wspaniałych mężczyzn i tym warto dać szansę (i nie musza być to jacyś "maczo" czy inne wytwory).

Gość I_AM_WOMAN -ile masz lat
?

Gość sddfdffgggh
a mi nie szkoda takich kurewek :)

Gość Goji
mowisz ze rozumiesz, a jednak robisz inaczej.

Gość wredna_wilczyca
dziewczyna/kobieta która zwiąże się z PUA to od razu ku**wka? to może facet którego wykorzysta kobieta to też męska dz**ka? eh..

Gość lata tu i tam
I AM WOMAN piszesz "a miałam "szczęście", zostałam "wybrana" do związku, ale niektóre kobiety zostają jedynie "seks zabawkami". " To już chyba lepiej żeby facet chciał Cię wybrać na seks zabawkę - szybko można się zorientować o co mu chodzi. Jeśli "zostałaś wybrana do związku" to taka chora sytuacja może się ciągnąć latami i dopiero kiedyś przypadkiem wychodzi szydło z worka.

Gość co tam u ciebie kobieto
?

"To już chyba lepiej żeby facet chciał Cię wybrać na seks zabawkę - szybko można się zorientować o co mu chodzi. Jeśli "zostałaś wybrana do związku" to taka chora sytuacja może się ciągnąć latami i dopiero kiedyś przypadkiem wychodzi szydło z worka." Dlatego słowo "szczęście" zapisałam w cudzysłowie ;)

Gość Anx Uhurm
Co za debil. Zrobił tak długą kryptoreklamę w temacie, że większości nie chce sięczytać. I w dodatku myśli, że ktoś na przeciętnym poziomie IQ 100 da się nat o nabrać i nie zauważy, że to reklama?

Gość wredna_wilczyca
to nie jest reklama, ale jeśli tak sądzisz, to można tylko współczuć Twojego ograniczenia.

Gość Woman, dzięki!
Poruszyłaś bardzo ważny temat! A jak to wkurzyło manipulantów - dokładnie widać po wypowiedziach w tym topiku...

Gość oooooooooooo
A jak poznać takiego podrywacza?

Gość reretq4344tr4
Prawdziwym podrywaczem jest Bimbau.

Gość wredna_wilczyca
"A jak poznać takiego podrywacza?" najlepiej wejść na jakieś forum o uwodzeniu i poczytać o ich technikach. mimo wszystko sporo w tym schematyczności.

Gość tp123
I_AM_WOMAN Odnośnie manipulacji nie generalizuje bezpodstawnie ... Uważam, że to twój pogląd jest krzywdzący - o tym jakie są kobiety my faceci dobrze wiemy. Niejeden z nas podlega takiemu zachowaniu jak fochy, emocjonalne szantaże, poniżanie, obgadywanie i innym mniej godnym zachowaniom ze strony kobiet. Jak ktoś opisuje ni z gruszki ni z pietruszki jedno bezsensowne zdarzenie robicie z tego wojne płci. Zielone światło dla czego ? Ludzie są różni i odpowiadają sami za to co robią ! "Kobieta ta wyraźnie opisywała (skoro dorwałeś się do artykułu), że mieli razem wyjechać, snuli wspólne plany" - jakie można mieć wspólne plany z kimś kogo się nie widziało ani razu - ty chyba nie czaisz o czym piszesz ! "każda kobieta chce uprawiać seks z każdym i wszędzie tylko ego czy "programowanie społeczne" jej na to nie pozwala" Nie każda - ale wiele tak, może sama tego nie przeżyłaś jeszcze. "Nie wszyscy faceci, którzy tam są skupieni są także poligamistami i amatorami ONS-ów. Nie wszyscy, z tego co się zorientowałam tylko jakieś 99% " i kto tu generalizuje - można powiedzieć facet to świnia .... Piszesz o grupie, której nie znasz (poza swoim skrzywionym przypadkiem i jakimś debilu z artykułu) - więc myślę że spokojnie możesz się z tym podejściem do PIS-u zapisać. P.S. nie wiem czy pytanie o wiek było do mnie: 32 pozdrawiam Tomek