Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styrana78

ryczeć się chce

Polecane posty

Gość styrana78

hej pewnie takich tematów były juz setki ale jednak ktos mi cos poradzi. Otóż jestem w 5 miesiacu ciazy no i wzielismy kredyt na mieszkanko, ktore sie juz buduje zeby spalacac raty niedlugo zamieszkamy z tesciami na jakis rok bo za tyle bedzie nasze mieszkanko. juz niby wszystko ustalone ale pojawił sie jeden zasadniczy problem, dla mnie ogromnie wazny i jednoczesnie niezrozumiały: tesciowie powiedzieli ze nie wyobrazaja sobie zeby nas odwiedzali moi rodzice! owszem jedni i drudzy nie sa w najlepszych realacjach, niby nic sie nie stało ale kazdy czuje sie o cos tam urażony, jakos tak od naszego ślubu. rozumiem, nie chca to nie musza sie kochac, ale bez przesady. to teraz moi rodzice jadac z daleka (około400 km) nie beda mogli odwiedzic córki i wnuczki bo tesciowie czuja sie urazeni? nie chca to niech ich nie goszcza, ale chyba moi rodzice maja prawo przyjechac. zabierzemy ich do pokoju na poddaszu ktory udostepniaja nam tesciowie i tyle. ryczec mi sie chce przez ta sytuacje. jak mam tam mieszkac i nie widywac sie z rodzicami? bo przeciez jak urodzi sie dziecko to na poczatku my nie bedziemy mogli jedzic do moich rodziców

Gość styrana78
zaskoczylo go to tak samo jak mnie...zostawil mnie z tesciowa zebysmy sobie pogadaly, myslal ze sie dogadamy...teraz mowi ze porozmawia z matka ale sam nie wiem jak to rozwiazac

Gość styrana78
:(