Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca F1 333

czy jak jedziecie do pracy samochodem...

Polecane posty

Gość kierowca F1 333

to się wk...wiacie, ja codziennie trace nerwy na drodze, za kierownicą chyba najbardziej się denerwuję w ciągu dnia(albo ktoś wylezie na jezdnie albo wjedzie lub siedzi mi mi na dupie), czasem dostaje szału... po co mi taki steres ??? Może lepiej wsiąść w autobus???

Gość phiii....lusia
kierowco, dużego masz?

to chyba zalezy, jaki mam humor czasem wszystko mnie wk... a to wyjedzie z jednej chałupy i przetoczy sie do drugiej, a ja muszę do dwójki zwolnić a to jakiś kombajn i 10 samochodów za nim, zamiast wyprzedzać, to czekają aż w pole zjedzie a to dziadek rowerem jedzie i i jeszcze pies wkoło lata a czasem jadę sobie lajtowo, wszystko mi wisi, jak sie toczą wszyscy, to i ja i w d... mam to chyba ogólnei jakoś od nastroju zalezy

Gość kierowca F1 333
ja codziennie się wkurzam, jadę przez centrum miasta i nie obejdzie się bez niespodzianek

ja wracam często przez miasto ludzie lażą, dzieciaki na samym krawężniku się kiwają, samochody dopiero na zielonym wrzucają jedynkę nie sygnalizują skrętu stają na środku, żeby kogoś wypuścić ciągle coś ale sa dni, kiedy mam do w d.. i jadę jak ta łamaga, słucham radia, śpiewam sobie i toczę się tak....

Gość porucznik dub
Jeśli tak bardzo irytują Ciebie, zwykłe warunki na drodze, to lepiej będzie dla nas wszystkich, żebyś zrezygnował z prowadzenia samochodu.

Gość porucznik dub
ewa piękny ten twój podgrzybek

Gość i co ci da takie wściekanie
się na wszystkich? Szybciej do tej pracy dojedziesz? Czy po prostu lubisz się tak nakręcić od rana?

Gość maturks4
przesiądź się do autobusu MPK. Przynajmniej przestaniesz być zagrożeniem dla innych

Gość bukaaa
ja na szczęście większość jadę trasą szybkiego ruchu, ale mam 2 miejsca, gdzie łączą się dwie drogi po dwa pasy i wszyscy zmieniają pasy bez zachowania ostrozności i na chama.

Gość bukaaa
Autorze, ale pewnie w autobusach tez inni będą cię denerwowac - bo ktos puści glośno muzykę, ktos będzie chamski itd.

Gość sandra buldog
Też tak miałam. Doszłam do wniosku że sama tylko przyciągam te stresy. Po prostu teraz za każdym razem kiedy się denerwuję to zaczynam sobie nucić jakąś piosenke która akurat mi przyjdzie pierwsza do głowy, a jak to nie pomaga to śpiewam - wzięłam ten pomysł po obejrzeniu Killera jak komisarz Ryba śpiewał Orła cień :D a teraz to tylko klne jak widzę że mam już pomarańczowe a jestem częściowo na pasach i koleś przede mną ciągnie się wolno (z reguły stare dziadki tak wolno się ciągną).

a mnie taka jazda nakreca na caly dzien, moze dlatego, ze bardzo lubie jezdzic, do tego fajna muzyczka i nic nie jest w stanie mnie wytracic z rownowagi. moze dlatego, ze pracuje w godziach 7-15 i raczej korki mnie nie dotycza (czasami tylko w drodze powrotnej)

Gość sddgfsdsgsd
własnie z powodu takiej ewki sa problemy i nerwy bo ona ma wszystko w dupie i sie toczy jak łajza słuchając muzy a mysli że ona jedzie ok bo jest pępkiem świata, do odstrzału takich dupków na drodze