Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznie się boję

Moja mama mnie nie poznała. Co robić?

Polecane posty

Gość Strasznie się boję

Wczoraj siedziałam wieczorem z mama i babcia i rozmawiałysmy nagle moja mama do mojej babci z tekstem czyja ja dziewczyna jestem babcia na to że to twoja córka a ona że ;a no, już taka duża . Gadka szmatka i wszystkie się rozeszlysmy w wielkim szoku do swoich łóżek. Nie wiem co robić boję się że dostanie jakiegoś udaru czy coś. A ma dopiero 52 lata, ja19. Co mam robić? Jestem jedynczka ojca niemam nie mam się do kogo zwrócić

moze jak mama nie chce isc do lekarza to sama idz zasiegnij porady moze to poczatki choroby alzheimera czego oczywiscie nie życze

Gość obserwuj matke
moze to poczatki Alchaimera,pierwsze onjawy czesto zaczynaja sie po 50,czesto wystepuja tez klopoty np z wechem( brak odczuwania zapachow) no i wlasnie takie teksty jak podalas

moja babcia tak miala jeden dzien byla babcia na drugi dzien pytala kim ja jestem i czemu jestem w jej domu

Gość Strasznie się boję
Czy w razie czego zaopiekuje się mną jakiś bogaty pan?

Gość nshduhue
Kiedy to czytałam, przeszły mnie dreszcze. To straszne, niestety nie wiem, co poradzic.

nie wiem czy ktos ma z tego zabawe ze sie podszywa pod wszystkich juz nie pierwszy raz widac

Gość Strasznie się boję
Ale ona nigdy naprawdę nigdy nie miała problemów ze zdrowiem. Tylko 18 lat temu po śmierci ojca. A tak zawsze okaz zdrowia. Od piątku idę do pracy co ja zrobię, jak mam ja zostawić sama w domu

Gość efwreg
pogadaj z babcią , od jakiego czasu mama ma kłopoty z pamiecią. idź do swojego lekarza po poradę co zrobic i jakie choroby jej grożą. Nie bagatelizuj tego wczesny wykrywanie chorób przynosi lepsze efety leczenia.

Gość obserwuj matke
ale wcale nie musiala miec wczesniej zadnych problemow ze zdrowiem,Alchaimera nie zapowiadaja wcale zadne problemy ze zdrowiem,po prostu nagle bliska nam osoba zaczyna sie zachowywac w dziwaczny sposob w stosunku do bliskich( nie poznaje,zadaja dziwaczne pytania)

moja babcia bywa sama w domu juz od wielu lat ma ta chorobe ale czasami jest tak ze wychodzi z domu i nie pamieta gdzie mieszka i wedruje po miescie az wkoncu jakis znajomy przyprowadzi ja do domu takie sa przypadki lepiej zostawic mame pod opieka kogos

Gość obserwuj matke
ALZHEIMERA przepraszam za te byki

Gość Strasznie się boję
hahaha ale was wkręciłam! nel* ale masz babkę buhahahahaha obieżyświat:D:D

Gość Strasznie się boję
To się zdarzyło pierwszy raz. Gdyby coś takiego mialo miejsce napewno babcia by mi powiedziała. Nie chce też rozmawiać o tym za bardzo z babcia bo zaraz będzie się przejmować a nie chce żeby i ona dostała jakiego udaru, zawału czy coś

hahaha i tak wiem ze sie podszywasz pod autora wiec mozesz sobie pogadac

Gość Strasznie się boję
Śmieszy Cię to?? CIEKAWE GDYBY CIEBIE COŚ TAKIEGO SPOTKAŁO, nie życzę

wybierz sie do lekarza napewno cos zaradzi albo jak mama dojdzie troche do siebie to powiedz jej o zajsciu i sprobuj wytlumaczyc zebyscie poszly razem do lekarza

Gość fdsfdsfs
namów mame na wizyte u lekarzy geriatry (choc może lepiej do internisty również? warto tez zrobic tomografie głowy czy nie guz albo cos z mózgiem...), po lekach da sie opóznic rozwoj choroby Alzheimera...

Gość Strasznie się boję
Teraz chodzi po ogródku coś dlubie przy kwiatkach. Nawet nie wiem czy ona to pamięta.. I weź tu jej powiedz że mnie nie poznałas.

Gość Strasznie się boję
Przed chwila nie poznala naszego jamnika,jestem zalamana:(

Gość Strasznie się boję
No nic idę posprzatac w domu i pójdę do niej wybadac sytuację czy będzie coś mówiła o wczorajszym zajściu.. I sama niewiem czy lepiej żeby o tym pamiętała czy nie

Gość Strasznie się boję
Dziś jest wszystko w porządku. Stwierdziła że wczoraj była strasznie styrana po wożeniu siana i ona prawie zasypiala jak wczoraj rozmawiałysmy i że nie ma się czym martwić. Szczerze to trochę poczułam ulgę i naprawdę chciałabym to puścić w niepamięć ale jednak trochę mnie to męczy w środku a wczoraj to naprawdę byłam przerażona.

Gość to smutneeeeeeeeeeeeeeeee
...

Gość Alama65
Moja teściowa mnie nie poznaje,ale tylko mnie.Uważa,że jestem siostrą Ali-mam na imię Ala.Ciągle się dopytuje co zrobiłam z Alą.Nikt nie może jej przekonać.Dziwi mnie to ,bo to ja się ją opiekuję .Wszystkich innych poznaje.Czy to jest początek amnezji?