Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irmina24

DLACZEGO TO JEST TEKIE TRUDNE????:-(

Polecane posty

Gość irmina24

Drodzy forumowicze:-) od dawna czytam to forum ale nigdy nic na nim sie nie wypowiadałam ale teraz mam problem i mega doła i postanowiłam napisać. Mój problem polega na tym że mój chłopak od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje strasznie o wszystko się na mnie denerwuje nawet bez powodu, nigdzie nie chce ze mna wychodzić i strasznie spieszy sie zawsze ode mnie do domu.Boję się że on ma kogoś na boku:-( te myśli nie daja mi spokoju... cały czas o tym myślę...poradzcie miproszę co mam zrobić jak rozwiązać ta sytuacje bo ta niepewność jest najgorsza:-(

Gość POPDPOWIEDZ
daj mu spokój, koleś chce miec troche czasu dla siebie, a ty pewnie chciałabys aby ciagle siedział z Tobą. daj mu spokój, jak odpocznie to wróci, lub nie :D

Gość irmina24
ale ja wcale nie wymagam od niego żeby całe dnie spędzał ze mna. Widujemy si e tylko w sobotę i niedziele po jakieś 4 godziny czy o dużo według Ciebie??

Gość POPDPOWIEDZ
a no to jesli prowadzicie takie związek, ze tak powiem z doskoku, no to zapewne ma inną.

Mialam taki problem tez nie moglam zyc w niepewnosci i zapytalam go wprost czy cos jest nie tak i czy ma cos na sumieniu tez chwile zylam w niepewnosci i dalej zyje bo on wyjechal i mam czarne mysli.

Gość irmina24
może faktycznie to związek z doskoku ja bym chciała zeby dłużej został ale on nie chce:-(:-(

Gość irmina24
do zalamana 121: ja też pytałam go czy coś jest nie tak ale on zaprzeczył i powiedział że mu na mnie zależy:-(

Gość irmina24
Chciałabym ale znam go i wiem jaka będzie jego reakcja powie ze wszzystko jest ok i ze ja coś wymyślam i sie na mnie zdenerwuje:-(

U mnie tez tak bywalo wiem ze jest ciezko ale faceeci tez maja gorsze dni. ja swojemu zaczelam go towac obiadki przytulac go ciagle mu mowie slodkie slowka zrobilam mu nawet striptiz chodz uwierz ze bylo to dla mnie trudne ale sie przelamalam byl zadowolony a seks pozniej byl niezapomniany a wczoraj kupilam sobie super bielizne spodniczke i jak wroci to mam zamiar zrobic sie na bostwo. :)

Gość irmina24
no tak czasami bywają gorsze dni ja tez się staram żeby było jak najlepiej tylko on tego nie zauważa:-(ostatnio zrobiłam sobie nowy kolor włosów to on ani słowa na ten temat nie powiedział:-(

Gość irmina24
jesteśmy razem cztery lata. Te czarne myśli są najgorsze mam przeczucie że on kogoś ma tylko nie wie jak mi o tym powiedzieć:-(

Nie wiem co ci poradzic w moim przypadku najlepsza byla rozmowa rozmowa rozmowa. byl zly juz na mnie powiedzial ze ma dosc tych moich bani ciaglego podejrzewania i powiedzial ze da mi ostatnia szanse i na jakis czas przesztalam o tym myslec tylko ze teraz jak wyjechal na ten oboz to jest okropnie naweet nie wwyobrazasz sobie jakie ja mam czarne scenariusze. a 4 lata to bardzo dlugo.

Gość irmina24
nie wiem czy z nim o tym rozmawiac dlatego właśnie napisałam na tym forum żeby sie wygadać i poradzić:-( może faktycznie przesadzam już sama nie wiem:-(

Kazdy facet mowi ze z baba ciezko wytrzymac ale z facetem to chyba jeszcze gorzej. moze przeczytasz moj post i cos mi podpowiesz tj. "co mam myslec jak nie tesknic"

Gość irmina24
chętnie przeczytam i cos poradze jeśli tylko będe umieć:-)

Gość irmina24
nie mogę znaleść tego twojego wątku:-(

Gość irmina24
znalazłam przeczytałam i odpisałam:-)

Dzieki mam nadzieje ze bedzie dobrze w sumie to nigdy mnie nie zawiodl i powiedzial ze nie wie dlaczego mam go za takiego typa i takie rzeczy to moze zrobic 117 latek a nie 22 latek no nie wiem moze i racja ale zdrada nie zna wieku.

Gość gwoli wyjasnienia...
kobieca intuicja na ogol nas nie zawodzi

Ale wlasnie z jednej strony sie boje ale z drugiej intuicja mi poodpowiada ze wszystko bedzie wporzadku. chyba wsluchalam sie w sama siebie:)

Gość irmina24
no właśnie ta nasza kobieca intuicja:-(

ALe spojrzmy w serce my wybaczamy ale i nam w zyciu napewno tez wybaczali nikt nie jest aniolem kazdy popelnia bledy kazdy moze sie pogubic. Na swiecie jest zbyt duzo zlych ludzi i to dzieki nim nasze zycie jest trudne. najczesciej jest tak ze rozum bierze gore nad sercem i nie myslimy wtedy raacjonalnie. Ja z zawodu jestem ratowniczka medyczna i uwierzcie ze widzialam juz tyle i smierc i bol i rozpacz musimy cieszyc z tego ze jestesmy zdrowi. w zwiazku jest roznie nikt nie mowil ze bedzielatwo ale trzeba stanac na nogi i pokazac ze jest sie twardym i odwaznym bo jezeli tak nie bedziee to beda nami popychac i pomiatac.

Gość irmina24
no tak masz racje zdrowie jest najważniejsze i dobrze wiem ze w związku nie zawsze jest kolorowo ale jak sobie pomyśle ze osoba która tak bardzo kocham mogłaby mnie zranic po tylu latach to aż mnie w sercu ściska:-(

Wiem i ja dlatego mojemu przed wyjazdem wytlumaczylam ze jak mnie zrani to bedzie fiut*m brzydko mowiac i jezeli jestem tak cudowna jak on to mowi to nic nie zrobi. Wszystkie laski bym wytlukla 2a przede wszystkim te co sie wypinaja i daja kazdemu facetowi.

irmina24 musimy ttrzymac sie razem i jak jest nam zle to sie trzeba wygadac. a podobno obcej osobie jest latwiej niz najlepszej kolezance

Gość irmina24
ja też to nie raz mówiłam mojemu facetowi że jeżeli mnie zdradzi to będzie z nami koniec bo ja mu tego nie wybacze:-(

Gość irmina24
no dokładnie musimy trzymać sie razem i masz racje lepiej wygadać sie komus obcemu dlatego tutaj napisałam choć nigdy wcześniej tego nie robiłam:-)

To chyba jest najgorsza rzecz jaka moze spotkac czlowwieka kiedy osoba ktora kochasz i oddalabys za nie zycie zrobi ci takie swinstwo. ale nie wiem czy zauwazylas czesto liudzie jak zdradzaja to sie pospotykaja z druga a potem prosza o wybaczenie bo nagle zobaczyli co moga stracic. ja bylam juz raz zdradzona pierwsza moja wielka milosc a gosc na kazdym kroku inna panienke mial wybaczylam ale on robil dalej to samo mielismy wtedy po 16 lat ale juz bolalo i gdzies tam w glebi ten bol zostal i teraz sie odbija na tym zwiazku. alle mozee nie kazdy facet jewst taki sam