Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona2212552

czy wyszłam na puszczalską?

Polecane posty

Gość zagubiona2212552

spotykam się od pewnego czasu z chłopakiem. Nie jesteśmy parą, ale daje mu się całować. Czy wychodzę na puszczalską? Spotykać się z nim czy dać sobie spokój?

Gość fddffgggh
pocalunki to nic zlego przeciez, do lozka z nim nie chodzisz

Gość zagubiona2212552
18. Tylko wkurza mnie fakt że spotyka się z innymi dziewczynami. Widziałam jego smsy w telefonie i wiem. Co zrobić żeby wybrał mnie?

Gość i co powiez na moj przypadek
moze nie puszczalska, ale na pewno łatwa, tania i bez szacunku. Dlaczego mialby nie miec innych kobiet, skoro mimo tego ty sie z nim całujesz, a on liczy, że i cos wiecej bedzie?

Gość zagubiona2212552
no właśnie gdy zobaczyłam te smsy nasze stosunki uległy zmianie. Ale on sie upiera że się z żadną nie spotyka. Nie wiem co mam dalej robić. Dzisiaj chcę się spotkać. I co jeśli znowu się z nim będę całować? Spotkać się czy nie?

a popatrzyłaś na datę tych sms-ów? :P a poza tym chcesz być z takim facetem?

Gość zagubiona2212552
sama już nie wiem:p tak sprawdzałam datę:p

jeszcze nie jesteście razem, więc może mieć koleżanki:) i bez przesady- nie musisz się zaręczać, żeby było lizanko:D

gdybym ja miała na sumienia tylko pocałunki z gosciem, z ktorym spotykam sie, a nie jestem z nim... :O w dodatku akceptuje fakt, ze moze tam miec jakies inne, jestesmy wolnymi ludzmi.

na pewno nie zaczynaj go ograniczać, skoro jeszcze nie jesteście razem... nie miej do niego pretensji, itd;) skoro się pocałowałaś- dałaś znać, że Ci się podoba, Ty jemu:))) wiesz, to nie te czasy, kiedy chłopcy pytali "będziesz ze mną chodziła?":)...

poza tym nie rozumiem dlaczego on ma sie Tobie tlumaczyc, tym bardziej, ze ze soba nie jestescie :O Skoro juz jestes zazdrosna, to ja nie wiem co bedzie pozniej.

Gość chłopak, któremu zależy
chociaż trochę na dziewczynie nie będzie jej dawał powodów do zazdrości czy podejrzeń. Odpowiedz sobie sama

Gość zagubiona2212552
właśnie mi napisał czy się widzimy...co robić? Spotkać się? Doradżcie co byście zrobiły(li)? Jesli się z nim spotkam to mam udawać że się nic nie dzieje czy jak?

jasne, że się spotkać i traktować to przede wszystkim z dystansem, bo nie wiadomo o co jemu chodzi ani tez nie przejmowac sie smsami, a przede wszystkim nie czytac cudzych smsow. jesli cos z tego bedzie mialo byc to sie rozwinie.

To, że pisze z innymi dziewczynami to przecież nie zbrodnia. Poza tym nie jesteście jeszcze parą, a jak widzę na etapie poznawania się. Co zrobić żeby wybrał Ciebie? Nie zgrywaj zazdrosnicy bo ucieknie szybciej niz się pojawił. No i nie zaglądaj mu do telefonu. To prywatna strefa. No chyba, że koleś tak frajerzy i sam Ci pokazał.

Gość zagubiona2212552
jest jeszcze jedna sprawa... On mnie denerwuje bo jak się spotykamy to tylko w samochodzie siedzimy...nigdzie mnie nie zabierze ani nic... Co mam mu powiedzieć?

Gość zagubiona2212552
jest jeszcze jedna sprawa... On mnie denerwuje bo jak się spotykamy to tylko w samochodzie siedzimy...nigdzie mnie nie zabierze ani nic... Co mam mu powiedzieć?

Gość niunia N
w sumie to sie nie znam, ale wg mnie wychodzisz na trochę łatwą... i zgodziłabym się z "chłopak, któremu zależy"

A mi się po prostu wydaje, że za bardzo rozkminiasz... Chcesz gdzieś z nim wyjść? To bierz gościa za rękę i śmigaj. To takie trudne? Oczekujesz, ze gościu sam będzie ciągle wychodził z inicjatywą? Daj też coś od siebie, zaproponuj... na samym całowaniu i macanku znajomość się nie opiera.

Gość gdyby chodziło tylko o sikanie
nie szanujesz sie, taka prawda. nisko sie cenisz.

Gość zagubiona2212552
napisałam mu że przemyślałam to wszystko i już raczej się nie spotkamy...jeśli nic nie odpisze tzn że mu nie zależało proste

Gość kropka14
no i masz racje

Gość zagubiona2212252
odpisał tak: a co się stało??? Przecież traktuje Cię poważnie. Chyba należą mi się jakieś wyjaśnienia?! Co mu odpisać?

Gość likikikiii
smiac mi sie chce z tych wpisow - nie szanujesz sie :D :D :D albo macie 12 lat albo wyznajecie zasade pierwszy pocalunek po slubie :D