Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

czy to może mieć wpływ?

Polecane posty

Mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Tak się zastanawiam, czy wpływ może tu mieć dość specyficzne zainteresowanie: muzyka klasyczna. Zaznaczam, że nie jest to całe moje życie i oprócz tego mam mnóstwo innych.

Chłopie zainteresowanie moim zdaniem nie ma tu nic do rzeczy. Może po prostu jesteś nieciekawym rozmówcą?

część osób przekreśla mnie już przez same te zainteresowania. Nie jest to zbyt fajne, żeby oceniać osobę po tym, jakiej muzyki słucha.

Oprócz muzyki klasycznej masz jeszcze jakieś inne zainteresowania?

pisałem już, że mam różne zainteresowania: literatura, polityka, chodzenie po górach.

Gość mnie to wygląda
Musisz się chyba obracać w niezbyt "intelektualnie rozwiniętym" środowisku, skoro komuś przeszkadza słuchanie takiej muzyki.

wiesz, środowisko jest różne. W sumie nie chodzi o to, że wszystkim to przeszkadza, ale że jakoś tak traktują mnie przez jako innego.

No fakt. Nie doczytałem. Może kłopot w tym, że o niczym innym nie rozmawiasz jak tylko o tym czym się interesujesz i ciągle nawiązujesz do tych tematów? Ktoś kto ma zupełnie inne pasje nie będą za bardzo "pociągać" takie rozmowy. Nie znam Cie więc to tylko teoria. Swoją drogą skoro masz inne zainteresowania to problem musi być gdzieś indziej. Nie wierzę, że przez to nie możesz poszukać panny.

Gość mnie to wygląda
To naprawdę dziwne, zwłaszcza, że nie macie naście lat. A może to tylko pretekst, żeby nie powiedzieć Ci w oczy, że coś im w Tobie innego nie gra?

niunieq: chodzi o to, że ja staram się właśnie na ten temat właśnie wcale nie rozmawiać. Ale z czasem przychodzi temat: jakiej muzyki słuchasz? I wtedy zwykle nie kłamię, zwłaszcza jak się trochę rozkręcę. Jakoś tak dziwnie wtedy jestem odbierany. Ale na ogół staram się właśnie o tym nie mówić.

mnie to wygląda: te dziewczyny, którymi się interesowałem były zwykle kilka lat młodsze ode mnie. Ale nie miały naście lat. Ogólnie były sympatyczne.

może byście mi coś doradzili, żebym nie był całe życie sam. Jak patrze teraz, latem, na tych zakochanych nastolatków, to naprawdę ciężko znieść mi moją samotność.

Gość ttrrttytyuyuy
muzyka nie ma tu nic do rzeczy

No to problem może być w tym że wybierasz młodsze osobniki. Kilka lat w takim wieku robi sporą różnicę, ponieważ znaleźć teraz oczytaną, mądrą dziewczynę w przedziale 21-24lat to ciężka robota. Nie ubliżając nikomu oczywiście.

skoro już kilka osób mi to napisało, to coś w tym musi być. Moglibyście mi coś doradzić, w jaki sposób się z tym uporać.

Sam już napisałeś w czym rzecz. Jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniądze. Takich kobiet się unika, dlatego że nawet jak masz biznes i pieniądze a noga się powinie (wliczone w ryzyko) to taka od razu ucieka, stąd też szkoda czasu dla pustaków.. Zmień otoczenie :(

nie musi być oczytana i super inteligentna. Ważne dla mnie żeby była miła, sympatyczna i atrakcyjna fizycznie. Te, z którymi się umawiałem takie były. Miały od 19 do 23 lat.

Gość ttrrttytyuyuy
widocznie nie masz tego czegos, albo nie spotkales ejszcze tej wlasciwej

Gość mnie to wygląda
"nie musi być oczytana i super inteligentna. Ważne dla mnie żeby była miła, sympatyczna i atrakcyjna fizycznie." Przepraszam, że pytam, ale jak jest u Ciebie z atrakcyjnością fizyczną?

Gość taka jedna szczera
koleś skoncz juz z tym, moze jestes nieatrakcyjny, moze jestes nudny, moze po prostu te laski po 1 czy 2 randach nie sa Toba zainteresowane... Idiotyczniejszej rzeczy nie slyszalam przysiegam. I poruszasz ten temat ktorys raz juz tutaj na forum....

ogólnie jestem raczej wygadany, ale nie jestem typem imprezowicza i nie interesują mnie tzw. panienki na jedną noc.

Nie były pustakami bo się dobrze maskowały. Twierdzisz, że "uciekały" po rozmowie na temat Twoich zainteresowań. No wiesz oceniając całokształt po takim elemencie nie zasługuje się na miano mądrej.

Gość dfsdsdsd
ja mysle, ze on sam ejst brzydki a oczekuje zeby dziewczyna byla "atrakcyjna fizycznie". przeciez jak facet jest przystojny to moze byc biedny i glupi a i tak ma powodzenie.

u mnie z atrakcyjnością jest całkiem normalnie. Ogólnie na plus, ale żadnym typem modela czy kogoś takiego na pewno nie jestem.

Gość czy jest tu zielarka
niunieq daj mi namiar na tego kolesia ktorego fote masz w stopce :classic_cool:

Gość taka jedna szczera
Koleś weś się w garść i przestań szukać pomocy na forum dla kobiet;/ To jest po prostu żałośne, zamist się tutaj wypłakiwac siąć i zastanów się tak szczerze nad sobą. Może startujesz za wysoko? Albo do nieodpowiednich dziewczyn? Nie uwierze, że jakaś dziewczyna Cię olała ze względu na to, że lubisz Bathovena czy kogo tam...

czy jest tu zielarka Wybacz ale swoich prywatnych danych na forum nie wydaje :)