Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiat sie konczy olaboga

jak mozna kupowac na allegro uzywaną bielizne: majtki, staniki? kto w tym chodzi

Polecane posty

no ludzie:o ogladam bielizne na aukcji i co 2 majty uzywane:o kto kupuej takie rzeczy? jak ktos moze wystawic uzywane majtki w ktore srał, pierdział, pewnie nie raz krew z okresu była:o a ludzie to sprzedaja:o

czy to sa zaczarowane majty ??

Gość ci ktorzy maja...
kredyty we frankach

fajny poodszyw jako drugi wpis:D

Gość ttrrttytyuyuy
jak markowe to pewnie kupują :D

Gość mnie to wygląda
No obrzydliwe. Wstydziłabym się wystawić używaną bieliznę, czy buty :O A o kupnie już nie mówię. Tak samo jak w second handach. Dziwią mnie osoby, które to kupują :O Już bym wolała majtki z targowiska za 5 zł :O

Gość ja jagodowa panienka
kupować? Jak można być takim kretynem żeby sprzedawać używaną bielizne?

Gość hfgjfjfg
a sklepach zdarzaja sie jabniete laski ktore przymierzaja staniki, majtki, stroje kapielowe na GOLE cialo :o to jest dopiero obrzydlistwo :/ wiec nie widze roznicy miedzy lumpeksem a galeriami

Gość umpalumpapumpa
A jak przepraszam przymierzyc stanik nie na gole cialo? na sweter?

Gość hfgjfjfg
w takim razie w kadym salonie z bielizna powinna byc plakietka" uwaga uzywane, niekiedy przez brudaski spocone" ;) bo przeciez to prawda ;)

Gość pomocny orendż
tego się nie nosi :-O to wąchają fetyszyści :classic_cool:

ja wiem ze w h&m mozna przymierzac bielizne w przymierzalniach :D i zwracac bielizne tez mozna:o w porzadnych sklepach bielizny sie nie oddaje;/ nie przyjuja zwrotow, a mierzyc mozesz jedynie na jakies inne ubranie. a tak to czyjes sluzy wisza fuuuuuuuu:o

Gość hfgjfjfg
dokladnie, tak samo jak w kazdym sklepie z butami a nie tylko w niektorcyh powinno byc zabronione przymierzanie butow na gola stope ;O

Gość umpalumpapumpa
W h&m nie mozna zwracac bielizny, tylko ciuchy. W lepszych sklepach z butami nie wolno ich mierzyc na gola stope, panie daja skarpetki. A do osoby o nicku "hfgjfjfg": jak mierzysz stanik???

dlatego ja juz wole kupic na targu majtki z platkietka niz w sieciowce gdzje jest szansa ze były noszone;/

Gość noszę majty z tesco
Ja mam krucho z kasą. I kupują majtki w 5 pakach Primarka za 19,90 zł. NOWE! Gówniane to to, bo szybko się wypierają kolory, prują szwy i odrywają gumki ale szczerze... wole kupić dwa takie 5 - paki raz na 3 miesiące niż kupować super markowe używane za tą samą cenę.

Gość hfgjfjfg
znam swoje wymiary:o na ogol sprawdzam tylko czy mnie obstanie

Gość KotkaKatka
fe wole nosic swoje niz kupic nowsze ale uzywane w zyciu nie kupilam bym po jakiej babie majtek juz wole miec stare niz myslec co tu wczesniej bylo na tych majtkach

zadne prowo! zerknij na link http://allegro.pl/listing.php/search?a_enum=2&buy=0&category=75997&clear_cookie=0&distance=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&sg=0&state=0&prepareTime=0&order=t&price_from=&price_to=&string=figi&view=gtext¶ms_top_cookie=635c8699ec6a48ca70780f0e041b45ce82fe39d8

http://tnij.org/mmnb tutaj dobrze wklejony, same uzywane majty!

Gość niemiertlka7
I tak praktycznie nikt tego nie kupuje

Gość aaaaaaaammmmmmtttttt
Wiec ja sie przyznam kupje uzywane majtki-oraz buty . Powod brak kasy a te ciuchowe dlugo wytrzymuje i tyle. prosze mnie tu nie obrazac czasem jak sie liczy kazda zlotowka tak jest. Zreszta miom dzieciom tez tak kupuje,maly uczy sie sikac do nocnika i z moczeniem majtek idzie okolo 12 par dziennie bo popusci wiec na ciuchach kupilam mu chyab z 40 par zdarze wyprac ,wyschnac a zaplacilam moze z 1 0 zl razem. bez krytyki-jak masz kase kupuj ja nie mam i tyle a nie bede chodzic i zebrac u innych.Raz kiedys dotalam dla corki buty i bluze z kafe i bardzo sie ucieszylam-a wszyscy pisali ze zle robie i napewno mam kase. skoro mam na kompa-z tym ze z pracy pisze a zarobki 1200 dla 1 doroslej osoby jak masz dzieci to naprawde nie wiele

:o