Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifyye6ewxgh

nie wiem co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość ifyye6ewxgh

Witam. Mam chyba problem i chciałabym zapytać was o opinie. Mianowicie jestem z moim facetem od roku. Nigdy się nie kłóciliśmy, jednak od jakiegoś czasu dzieje się coś niedobrego. W weekend się pokłóciliśmy, bo wogóle do mnie nie zajrzał, wczoraj przyjechał (oczywiście rzuciłam mu się w ramiona z radości i puściłam w niepamięć tą sprzeczkę) i było wszystko ok. Jednak zostawił u mnie swój telefon. Zajrzałam do skrzynki odbiorczej......:-( A tam jakiś flircik z koleżanką...Boże... Jak mi się przykro zrobiło:-( Gdyby to on zobaczyłtakie smsy u mnie to by dopiero była awantura. A jemu wolno? Oczywiście znów się pokłóciliśmy, on twierdzi, że nie mam powodów żeby się złościć, dla niego wogóle nie ma problemu. Tylko że jak przyjedzie to ja się rozpłaczę i nawet nie będę potrafiła mu wytłumaczyć jak mnie to zabolało

Gość ifyye6ewxgh
Napiszcie coś:-(

Gość uciekaj
Twój związek i tak nie jest normalny, więc jeśli się zakończy to nie ma powodu do rozpaczania.

Gość damasama
life is brutal... mała, takie jest życie. Zastanwia mnei fakt, że zapomniał telefonu, skoro wiedział, że ma w nim smys, których nei chce, byś przeczytała...

Gość ifyye6ewxgh
Nie rzucę go, kocham go. Być może poprostu panikuję,to były zaledwie 4 smsy co słychać ale dziwnie podejrzane.... Kurczę już głupieję, przyznaje, jestem bardzo oniego zazdrosna:-(

Gość gwoli wyjasnienia...
A jemu wolno? To od ciebie zalezy czy bedzie mu wolno, czy nie.

Gość ifyye6ewxgh
poprostu zapomniał telefonu, zostawił na łózku. Jak z nim rozmawiałam to on się tym wogóle nie przejął, powiedział tylko że nie ma nic do ukrycia i że mogę być pewna ze mnie kocha

Gość ifyye6ewxgh
Właśnie niecierpliwie czekam na jego wizytę... Ale boję się że znów będzie tak że on mnie przytuli a ja mu wszystko jak głupia wybaczę:-( Tak bardzo go kocham, tak bardzo boję się że to się może popsuć przez czyjąś głupotę:-(