Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarOdKogos

INTUICJA

Polecane posty

Gość DarOdKogos

Zawsze mialam silna intuicje ale nie tylko dochodza tez sny w ktorych jest wizja przyszlosci- sa to takie migawki-i wiem co bedzie. Wiedzialam juz pol roku wczesniej ze kolezanka nie zda konkretnego egzaminu, że zostawi mnie chlopak-choc nic na to nie wskazywalo, co sie przydarzy mojemu szefowi-choc nie moglam miec o tym pojecia, o tym kiedy spotkam kogos waznego w moim zyciu...tez tak macie?

Gość nieciekawa sytuacja
nie

Gość czy jest tu zielarka
czaem jest tak, ze jaksobie cos zalozysz, to prowokujesz sytuacje (oczywiscie dotyczy to tych, ktore sa od ciebie w jakis sposob zalezne, np jak z tym chlopakiem)

Gość DarOdKogos
No ale ja nic nie zkladalam. Bylam bardzo szczesliwa jak go spotkalam ale wiedzialam ze on mnie kiedys zostawi- nie bylo zadnych podstaw a ja to wiedzialam po tygodniu. Po dwoch latach mnie zostawil choc mial byc slub.

Gość zzz111
Wierze w taka intuicje . Tez tak mam choc w danym momencie nie wiem co oznacza to uczucie i kiedy sie wydazy to jak juz sie wydazy to wiem ze to to i wtedy to uporczywe odczucie znika.

Gość DarOdKogos
pytanie czy to intuicja czy cos wiecej- jakis taki dar albo cos

Gość zzz111
Jesli dar to nie zazdroszcze . Trudno cos takiego zignorowac ale z drugiej strony to mozna sie rozwijac w tym kierunku i potem pomagac innym-moze to twoje przeznaczenie/ Tylko od ciebie zalezy czy to zignorujesz i sprobujesz zyc normalnie ale to chyba oszukiwanie samego siebie i zawsze bedziesz czula sie niepelna.

Gość czy jest tu zielarka
nie wiem, czy to intuicja czy juz jasnowidzenie. u ciebie to jest dosc wyrazne. ja mam tylko czasem takie przeblyski

Gość DarOdKogos
Zauwazylam ze to przychodzi z wiekiem- w sensie ze jakby jest to takie wyrazniejsze i troche nad tym panuje. Nie chce tego bo boje sie tych przeczuc, tych snow...