Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia_mizia32

Ciekawy projekt "Zanim umrę..."

Polecane posty

Gość kizia_mizia32

"Zanim umrę chciałbym..." to projekt Candy Chang ( http://adziorka.u.re.pl/blog/czytaj/27501.html ) polegający na umieszczeniu wielkiej tablicy, na której ludzie mogą wpisywać, co chcieli by zrobić przed śmiercią. A Ty co byś wpisał na takiej tablicy?

Gość kizia_mizia32
ja chciałabym zostać mamą

Gość Luna33
cofnąć czas

Gość paryzolka
być zajebiście szczesliwa prze tydzien i moge umierac ..

Gość pogorria
chciałabym popłynąć żaglowcem w rejs po morzach :)

Gość złota_rybka56
... zwiedzić cały świat:), przeczytać wszystkie naprawdę dobre książki i zobaczyć wszystkie dobre filmy:) :D

Gość zostawić po sobiejakiś ślad
I chyba po części mi się to udało w mojej dotychczasowej twórczości. Poza tym zrobić cos dobrego dla drugiego człowieka, uratować jakieś młode życie przed destrukcją, móc pomagać biednym i nieszczęśliwym, dawać im "wędkę", na którą beą potrafili łowić "ryby" - pomagać w zdobywaniu wykształcenia i ratowaniu zdrowia. Większość ludzi mysli bardzo konsumpcyjnie i egoistycznie. I to jest smutne. Owszem, coś dla siebie też, ale MIĘDZY INNYMI a nie PRZEDE WSZYSTKIM

Gość no właśnie(:(:(:(:
w większości jesteśmy pokoleniem JP II a czytając powyższe... nachapać się, przeżyć, a po mnie choćby potop. Chyba potrzebny dla otrzeźwienia umysłów i postaw

Gość niceghost82
Skoczyć ze spadochronem, pojechać na rajd katyński, zwiedzić Finlandię, wypić z kumplem (z którym dzielę pasję biegania) 'Kubusia' (chodzi mi o normalny sok) w strategicznym miejscu - i później uciekać przed policją, opanować do perfekcji co najmniej jedną sztukę walki... Wiecie.. Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność :D