Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taakaa jeedna 23latka

żałuję, że za szybko straciłam dziewictwo (18 lat). Gdybym mogla cofnąć czas...

Polecane posty

Gość taakaa jeedna 23latka

Mam 23 lata, dziewictwo stracilam ze swoim obecnym narzeczonym, byl on moim pierwszym i ostatnim partnerem seksualnym (nadal jest ;-) ). Byłam młoda, glupia, myslałam, że seks to tez moje pragnienie itp i skoro chcę, to czemu nie - sama zainicjowalam to (mimo iż on mial wątpliwości jeszcze, czy nie jest za wczesnie dla mnie) i bylo pieknie, super, orgazmy itp. Ale jak patrze z perspektywy czasu... Wtedy już go kochalam, wiedziałam, że nigdy nie chce innego mężczyzny, ale jeszcze za wcześnie było, by mieć gwarancję, że i on będzie ze mna zawsze. No i oddałam się tanio i dzis żaluję. Na szczęscie wszystko sie ulożyło dobrze, nie chciałabym czekać do ślubu, ale moglam później stracić wianek.... Jak już będę pewna, że dla niego jestem jedyna. Dziewictwo to dar, a dzis większosc dziewczyn myśli, że balast na drodze do radości (tez tak kiedys uważałam). Więc jeśli czytają to jakies nastolatki-dziewice... Wiecie, ja uważalam sie zawsze i wciąż uważam, za dojrzalszą niz na swój wiek - mój facet jest 5 lat starszy, dzis mam 23 lata ale wiekszośc zanjomych w wieku 28-30 lat (rówieśnicy sa dziecinni dla mnie) i wtedy też myslalam, że to dojrzala decyzja. Ale sie myliłam i mineły lata, aż zrozumialam. Staram sie o tym nie mysleć, ale troche mi głupio.... Nie spieszcie się dziewczyny, ceńcie się wysoko i szanujcie, nie oddawajcie komuś od razu, nawet jeśli go niesamowicie kochacie...

Gość niveaa.90
😴

Gość D&rotka
Hej milo mi to czytac tez mam 23 lata i jestem dziewica , chlopaka mam od poltora roku, wole jeszcze poczekac ;) pozdrawiam

Gość timobail
oczywiście, szanująca się kobieta powinna dopiero po doktoracie nadziać się na dyszel wozu drabiniastego i żadnego teges

"dziewictwo to dar" chryyste :O no faktycznie amulet, talizman, relikwia po prostu