Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczenie? Czy ja przesadzam

Zauroczenie? Czy ja przesadzam

Polecane posty

Witam! Wiec sprawa wyglada tak, mam kobiete, ktora urodzi za 4 miesiace. Bedac sam jakos nie odczulem zainteresowania moja osoba przez kobiety a teraz?? czy jestem w sklepie cos zalatwiam, czy w jakims urzedzie, czy jakies instytucji jakos trafiam ze obsluguje mnie mloda kobieta. I czuje w jaki sposob sie patrzy w oczy, az chwilami mi glupio... np. ostatnio w urzedzie zalatwilem sprawy (niemozliwe bez znajomosci) tzn. pani byla tak pomocna ze praktycznie wszystko sama mi pozalatwiala, usmiech od ucha do ucha i mila rozmowa... sluchajcie o co chodzi? czy takie kobiety robia to bezinteresownie? czy by cos chcialy? jaki jest tego powod, a nie wydaje mi sie bo widze jak obsluguja klientow przedemna (bez pomocy, z wredna mina... )

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i czym Ty sie podniecasz??? to ze ktoś Ci pomaga to nie znaczy ze na Ciebie leci, zajmij sie swoja kobieta i zadbaj o nia i dziecko któe nosi a nie zajmujesz sie bzdetami jak mały chłopczyk

on chce uslyszec jaki jest wspanialy i ze wszystkie na niego leca:-)))))) glupi z Ciebie facet zona sie zajmij i dzieckiem ktore nosi a nie na inne panienki patrzysz

pojebane z was cipy, zadalem pytanie a wy sracie o jednym i tyms amym pytam sie wiec oczekuje odpowiedzi i noby co ma mnie podniecac idiotki?

no dobrze, wiec kasujemy linijke: wiec jestem sam, nie mam dziecka i zony!

nie pytam sie o dziecko wiec nie macie mi prawic kazan czy mam dziecko zone czy kogo zadalem zupelnie inne pytanie i oczekuje jakies sensownej odpowiedzi, jak macie pisac nie na temat albo glupio poprostu nie piszcie i wyjdzcie na inna tematyke

ok gdyby nie było tej jednej linijki to napisałabym tak: musisz być bardzo brzydki i niedowartościowany skoro w każdej osobie która Ci pomogła dostrzegasz laske która by sie chciała z Toba bzykac, chciałbys zeby Ci tutaj wszyscy pisali ze tak leca na Ciebie bo sa miłe, ale to nieprawda czesto miła mina jest wymuszona bo tak szef kazde, wiesz co ja wchodze do sklepu i obcy faceci otwieraja mi drzwi z usmiechem, podjeżdżam do stacji benzynowej wysiadam z samochodu i juz jakis leci zatankowac za mnie, takich sytuacji jest mnóstwo ale dla mnie to norma nie podniecam sie jak Ty

tak sobie myślę, że te urzędniczki oczekiwały koperty z gratyfikacją za załatwienie sprawy niemożliwej :) a Ty pomimo wzrokowych sugestii nie załapałeś :p

ale facet to facet widzi to czego nie ma. ja tez jak ide przez miassto to sie usmiecham do ludzi i nie wiem czy mysla sobie ze mam na nich ochote.

Gość hitsezonu
Przesadzasz. Ale zawsze możesz zapytać takiej pani o której kończy i czy miałaby ochotę na małe bara-bara :D:D:D skoro już tak na ciebie leci... :D:D:D

chociaż z drugiej strony przypomniała mi się moja koleżanka z pracy, która kokietowała wszystko, co się da :D starych, młodych, grubych, chudych... jeszcze potem komentowała :D "widziałaś jak się podjarał?" oczywiście wobec petentów żadnych zamiarów nie miała, takie hobby :p

a nie chce zaraz bzykac, ciekawosc dlaczego tak jest ale powiem wam ze wy jestescie niedowartosciowane i glupie majace mase kompleksow z facetami... to widac po zloscie z jaka piszecie.... glupie, smierdzace, krzywoksztaltne krowy...

nie badz śmieszny chłopczyku :) widac ze jestes niedojrzały i nie znasz zycia :)

Gość Maniu__x29
ej sprawa jasna... ja odbieram to raczej w ten sposob ze taka dama jednak chciala by cos wiecej niz tylko do widzenia milego dnia

Gość Aga_Plock_
świnia z Ciebie! Ale niestety mój przedmówca ma racje. coś je w Tobie urzekło, oczywiście nie musi być to wygląd

widzisz, jednak twoje kumpele najmadrzejsze i nie w temacie... tez mam takie wrazenie ze raczej takie kobiety nie czekaly na lapowke itd. cos im pasowalo...

Gość warto zawsze
widzisz ja mam ten sam problem.Jego kobieta urodzi niedlugo dziecko a on na mnie tak dziala ze az mnie skreca kiedy sie mijamy:)

"Zauroczenie? Czy ja przesadzam" Przesadzasz. Lepiej zajmij się swoją ciężarną kobieta, a nie zastanawiasz się nad głupotami, niemającymi odzwierciedlenia w rzeczywistości. 🖐️

Gość jesli idziesz z kobieta
zalatwiac te sprawy i ja normalnie traktujesz to reszta kobiet jest dlatego mila i tyle..jesli zas nie chodzisz z ciezarna dziewczyna zalatwiac spraw to ..najprawdopodobniej zmyslasz albo prowo albo sobie wkrecasz ze wszystkie leca na ciebie..i niby co znaczy tekst ze ,,kiedy bylem sam''Myslisz ze jak idziesz sam zalatwiac sprawy bez dziewczyny z brzuchem to petentki czytaja w myslach i wiedza ze jestes zajety i postanawiaja uwiesc zajetego przystojnego wspanialego goscia? :D