Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona Jehowymi

Jak to jest z Jehowymi ????

Polecane posty

Nie należe do ŚJ i nie planuje ale chciała zobaczyć jak to wygląda to całe zgromadzenie, jest taka opcja że moge iść tylko jednorazowo jesli tam nie naleze?

Gość abrakadabrrra
możesz :)

Merkabo, najpierw nauczy sie pisac a potem sie wypowiadaj :) a stereotypowe wymysły moherowych babć nt ŚJ mnie nie interesują to po pierwsze a po drugie nie chce tam wstępować tlyko zobaczyć co tam sie dzieje.

Gość pogorria
to jest sekta tzw. badaczy pisma świętego której założycielem był C. Russel. Założył Stowarzyszenie Strażnicy i to nie jako grupę religijną, lecz instytucję handlową. Motywem gromadzenia wokół siebie zwolenników była chęć zainteresowania ludzi studiowaniem Biblii z jego komentarzem.. Russel początkowo gromadził czytelników ,,Strażnicy w różnych kręgach, a potem we wspólnotach o nazwie,, ecclesia. Celem spotkań była lektura ,,Strażnicy i innych pism Russela.

Gość to wypowiadaja sie byli
świadkowie i na podstawie pisma swientego

Gość njknkjn
nienawidze jehowych, bo nekaja czlowieka lazac po domach, maja w dupie fakt, ze im sie tlumaczy, aby wiecej nie przychodzili, nie znam innych tak namolnych ludzi bez szacunku do woli drugiego czlowieka:O

Gość lolita12
Macie rację ja omało co bym nie wpadła ich sekte głupiałam powoli potrafią omocić człowieka ja całe pismo Swięte.przeczytałam bo niewiedziałam w co wierzyć a zgarnęli mnie w najbardziej cieżkich chwilach moich

Gość Grzegorz Kleszcz
zostańcie katoliczkami - tak jak jesteście :d tylko najpierw poznajcie historię katolicyzmu i spróbujcie ogarnąć liczbę wymordowanych przez katoli :O

Gość trzeba sie modlic
a policz ile ine religie wymordowały protestanci Ameryka północna i Australia indian i aborygeni islam to wogule jest jest nastawiony na walkę hinduizm do 19 wieku składanie z ludzi ofiary i palenie na stosie wdów a wierza w reinkarnacje i ćwiczą jogę tacy niby oświeceni