Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenita

wyznałam mu miłość i nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość carmenita

Hej, proszę o pomoc....wyznałam chłopakowi miłość - napisałam to drogą elektroniczną, bo inaczej nie rozmawiamy. Muszę dodać że to on pierwszy wyznał że mnie kocha rok temu, ale to było na imprezie i byliśmy pijani i ja to pamiętam a on - nie wiem... A ja nadal to czuję do niego i teraz mu napisałam - odpisał po 2 godzinach i napisał że docenia moje uczucie, że jest zaskoczony i nie wie co powiedzieć, i że mieszkamy też daleko od siebie i to jest dla niego problem napisał też że jest zakłopotany z 3 wykrzyknikami proszę pomóżcie , co mam mu dalej odpisać kompletnie nie wiem zależy mi na nim ale jestem chorobliwie nieśmiała....

Gość 12trzy
Co dalej? Podam kilka opcji... 1. Jejciu, jejciu, ale wczoraj dużo wypiłam... Dopiero dzisiaj zorientowałam się, że Ci coś wysłałam. Mam nadzieję, że nie dostałeś zawału. 2. Buhahahahaha! Chciałam poznać Twoją reakcję... Naprawdę w to uwierzyłeś? 3. Mój Ty jedyny... Wyznaj mi swą miłość, bo inaczej nie mam po co żyć. :P

Gość to samo tylko na odwrót
napisz mu mniej więcej to samo co on tobie zapytaj czy ma jakiś sposób na pokonanie problemu odległości

Gość 12trzy
Teleportacja byłaby dobra.

Gość odległość jest problemem
zwłaszcza gdy przekracza długość

Gość carmenita
nie, to były moje urodziny, odprowadził mnie przytulił, powiedział na ucho kocham cię i potem się pocałowaliśmy tylko on wtedy pragną czegoś więcej- ale ja nalegałam że nie bo się źle czułam (niedługo potem wymiotowałam) i potem za miesiąc po tym wydarzeniu - zaprosił mnie na piwo, na wyjście wieczorne do miasta, ale nic z tego nam nie wyszło bo uciekł nam autobus i wróciliśmy do domu i czar prysł potem tylko gadaliśmy już jako przyjaciele bo nie miałam odwagi zapytać czy pamięta nasze przytulanie i całus i swoje wyznanie do mnie

Gość 12trzy
A tak w ogóle ile macie lat? :P

Gość carmenita
23 i 27

Gość czar prysł
bo odjechał autobus

Gość carmenita
liczę tylko na poważne podpowiedzi - głupie żarty mnie nie śmieszą

Gość niedługo potem wymiotowałam
i co? nie przyjął taaaaakiego usprawiedliwienia?

Gość podpowiedzi poważne
nie licz na to zrób sobie ściągę sama

Gość carmenita
ludzie skupcie się pytam tylko co mu napisać dalej - tak jak w pierwszym pytaniu- czytajcie tylko to

on wtedy pragną czegoś więcej- ale ja nalegałam że nie bo się źle czułam (niedługo potem wymiotowałam) To wszystko tłumaczy:P

Gość podpowiedzi poważne
to tłumaczy wszystko tym co nie potrzebują ściągi jeżeli tłumaczysz autorce zrób bryk

Gość carmenita
hej, właściwie zastanawia mnie to że nie napisał od razu że nie sorry, nic z tego nie będzie tylko napisał że DOCENIA moje uczucie do niego to było pierwsze, najważniejsze zdanie od niego i że nie wie co powiedzieć na to moje wyznanie -chłopaki co miał na myśli? co mu odpisać ludzie? pomóżcie pliss