Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertylka

podobno istnieje przepis na ciaze blizniacza.

Polecane posty

Gość wertylka

Podobno trzeba lykac tabletki z jodem to ma sie blizniaki. Zna ktos ta teorie?

Gość dollllka ty powaznie
czy zartujesz?:O chociaz w pokoju sobie posprzataj jesli juz naprawde nie masz ciekawszego tla do twoich zdjec:O

Gość joaśka23
żeby były bliźniaki potrzebny jest guzik z dwoma dziurkami :D jak ktoś chce więcej to z 4 :P

Gość ossstro siostro
dollka ma porzadekw pokojuwrecz z gustem nierozumiem o coc chodzi :/

Gość dollllka ty powaznie
nie no dolllka nie przesadzam chyba :O nie jestem jakas tam wielce estetka, ale niektore ztwoich zdjec nie powinny ujrzec nigdy swiatla dziennego, a juz napewno nie ma sie czym chwalic przed milionami ludzi... i te zdrobnienia dla twojego brzucha, to jakis koszmar...:O jestes autentyczna, czy to jakis projekt?:P

Gość ossstro siostro
wez sie odwal od doolki normalna kobieta a Ty szukasz dziury w całym niewiem po co

Gość up do gory
:)

Gość z tym jodem czytalam tutaj
na kafe jakas laska sie wypowiadala, ze zadzialalo to u niej i u paru jej znajomych,lyka sie po 2 tabletki jodu przez 2 cykle i w trzecim zaczyna sie starania,serio! podobno ze jod wplywa na hormon tarczycy a to prowadzi do podwojnego jajeczkowania.jak znajde ten temat to wam wkleje.

Gość Moja kolezanka
gdzies wyczytala i lykala 4 tabletki kwasu foliowego na dzien przez 2 cykle - zaszla w ciaze blizniacza.

Gość z tym jodem czytalam tutaj
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3581274 o tutaj laska o tym pisze,znalazlam wam.gaja 222,juz na pierwszej stronie,wiec nie trzeba szukac.a jeszcze wam powiem,ze bliznieta podobno dziedziczy sie po lini zenskiej i co drugie pokolenie,u mnie wlasnie tak bylo ze ja niby powinnam odziedziczyc,a mam 3 dzieci kazde z ciazy pojedynczej,podobno mowia tez,ze po tabletkach anty zaraz po odstawieniu i tez bralam i staralam sie zaraz nie to zeby miec blizniaki,ale bylam niecierpliwa,no i nie mam blizniat.poza tym ciaza mnoga jest ciaza wysokiego ryzyka,wiec zastanowcie sie czy naprawde warto sie o blizniaki starac,lepiej zostawcie to losowi i modlcie sie po prostu o zdrowe dzieciatko.

Gość jurcysiowa
clostibegyt

Gość antywszystko
jak w simsach jedz sernik:d:d:d:d:d:d

Gość uppuppu
upp upp ;)