Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaaaaaa

jestem w szoku przestaly mi wystawac wargi sromowe

Polecane posty

Gość zszokowanaaaaaa

po porodzie! wczesniej sporo wystawaly teraz minimalnie dlaczego? czy ktoras tak miala? czy tak mi zostanie ? chcialabym bardzo!!!!!

Gość nigdy bo nie chcę
może reszta ci obwisła i przestało się to tak rzucać w oczy :D

Gość zszokowanaaaaaa
hahah no nie wlasnie wyglladam ok nawet ej ale serio pytam komus sie to zdarzylo. slyszalam ze sie komus rozciagnely itd ale zeby sie schowaly to nigdy. bo nie twierdze ze sie zmniejszyly, nie jakos tak wszystko mi sie zapadlochyba w srodku i warggi mniejsze przxesunely mi sie wglab tych wiekszych tak to moge opisac

Gość heh dopiero na kafe sie
dowiedzialam ze sa tzw. motyki i im wystaja te wargi, bleee. wspolczuje ci bardzo, ja bym sie zle z tym czula. mysle, ze po porodzie rozciagnelo ci sie tak, jak rajstopy - jak rozciagasz wszerz, to robia sie krotsze.

Gość no to jest ohydne
ale jak się ktoś z tym urodził, to co ma zrobić ? Chyba się nie zabije, nie ? :D Poza tym mają tutaj na forum ogromny wątek, w którym przekonują, że to te co mają schowane, wyglądają dziecinnie i że to podnieta dla pedofili taka cipka :D Jakoś pocieszać się trzeba, ja to rozumiem w sumie.

Gość Miałam tak samo
po samym porodzie. Teraz minęły już 3 lata i wszystkko wróciło do normy. Ani się nic nie naciągnęlo, poszerzyło, ale też nie zmniejszyło;) Aha i nie wiem jak to się stało, ze po porodzie wargi sromowe zmieniły kształt- wielkość, ale miałam lekki poród, bez nacinania, od razu "obłożyłam się" lodem, więc nawet nie miałam żadnej opuchlizny.

Gość motylek1223444
ja tez tak mialam Po 2 miesiacach wszystko wrocilo do normy:) podobno to zalezy od ilosci hormonow

Gość wnioskuje......
i u mnie sie schowalyu :) ale wiesz czemu?...podejrzewam ze po porodzie duuuzo i dlugo krwawisz i nosisz ciagle majtki i one sie po uformowaly do srodka ale jak juz nie nosisz non stop bielizny to one maja luz i wracaja do "normalnosci" ...;)

Gość to jojo
tez tak mialam,po miesiacu wrociły do stanu sprzed ciazy:)

Gość bnnbbb
obrzydliwe!!!!