Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalsskaania

ile w luxmedzie kosztuja wszystkie badania wykonywane w ciązy

Polecane posty

Gość pytalsskaania

krew, mocz, glukoza, co jeszcze sie wykonuje w ciazy??

Gość Lena204
cytologia, usg

Gość pytalsskaania
tzn.ze jak mam normalna umowe o prace to moge zrobić te badania?? no i jakie, napiszcie jak mozecie

Gość Lena204
przecież jak jesteś w ciąży to na wszystkie badania dostaniesz skierowanie od lekarza

lux med tak jak medicover to prywatne placówki .jesli twoj pracodawca ma podpisaną umowe z lux medem, a powinnas o tym wiedziec ( bo przewaznie istnieje w firmie cos takiego jak opieka lekarska, gdzie pracownik moze w ramach ubep. przez pracodawce isc np do stomatologa itd) to nic nie płacisz. jesli nie ma podpisanej umowy płacisz, ale ile nie wiem wejdz na strone i powinien byc cennik badan.

Gość pytalsskaania
ale ja chodze prywatnie do ginekologa i on nie daje skierown...tak jest w prywatnych gabinetach

Gość pytalsskaania
dolllka, bardzo Ci dziękuje

Gość pytalsskaania
do niedawna chodzilam panstwowo do gina(do przychodni), ale masakra, jak lekarka wyslala mnie na usg to byl obraz nędzy i rozpaczy, sprzet stary jak swiat, musialam zagladać do jej monitorka, malo glowa mi nie odpadla, a prywatnie place, ale jest sprzet najwyzszej jakosci i wszystko tak jak powinno. ja tak uwazam, mozecie sie ze mna nie zgodzic..

Gość pytalsskaania
DOLLKA, ALE JAK PISZESZ,ZE CHODZISZ PRYWATNIE, to ile placisz za te badania wszystkie??

Gość pytalsskaania
to jak??powie mi ktoste badania miej wiecej kosztują??? i jakie są konieczne

Gość fghkj
tego jest strasznie dużo, niektóre powtarzasz kilkakrotnie. ja jestem w 6 iesiącu, a na badania wydałam pewnie jakieś 500 zł. do tego wizyty u lekarza, co miesiąc 130, 150 zł, usg 4d w połowie ciąży 290 zł, w ciąży odnowiła mi się nadżerka, więc test mucha kolejne 130 zł, cytologia... i tak leci... co chwilę coś jest. generalnie ciąża to dość droga sprawa, jeśli chodzi się prywatnie. do tego licz witaminy, magnez, leki dodatkowe, jak coś jest nie tak.... kupa tego...

Gość fghkj
morfologia, mocz wiadomo, co miesiąc... oprócz tego toksoplazoma, cytomegalia, różyczka, tsh, hiv, owa, wymaz z pochwy, cytologia, żółtaczka, grupa krwi z oznaczeniem przeciwciał, glukoza 50 g, tyle z głowy mi się przypomina. oczywiście za pierwszym razem komplet badań podstawowych

Gość pytalsskaania
ooo kurcze, to jednak sporo tych badań, nie myslalam,ze aż tyle kasy...ale tak mysle, ze dla dziecka wszstko.oby bylo tylko zdrowe

Luxmed z tego co się orientuje ma dość niskie ceny i dobre laboratoria. Mi lekarz rozkłada badania tak zebym mieściła się za każdym razem w kwocie 100 zł. Tyle że ja już wcześniej przed ciążą zrobiłam toxo i grupę krwi.

Gość pytalsskaania
ja juz też mam za soba pare badan: toksoplazmoze, grupe krwi,cytologie, HIV, WR, a krew co miesiac trzeba robić??