Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieszczoch49

Orgazm równoczesny

Polecane posty

Gość gość
raz mi się zdarzyło że z partnerem doszliśmy równoczesnie

Gość gość
Orgazmy jednoczesne to u nas podstawa i wielokrotne tez się nam obojgu zdarzają. Mam to szczęście, ze mojemu facetowi nie opada po wytrysku i może znowu:)

Gość bez pracy nie ma kołaczy
Nam się NA OGÓŁ udaje, ale pod kilkoma warunkami. 1 Pozycja 69. Ja na górze, wsparty na kolanach i łokciach, bo Ona delikatna. 2 Ja przejmuję CAŁĄ inicjatywę, Ona ani drgnie, szczególnie buzią i językiem. 3 Ona dochodzi trudniej, ja łatwiej, więc wszystko zależy od utrzymania mojej gotowości do wytrysku pod kontrolą. 4 Podczas, gdy bez przerwy "pracuję nad Nią" językiem i palcami, to sam pozostaję w jej buzi W BEZRUCHU (a Ona ani drgnie, bo bomba wybuchnie!) 5 Muszę czuć, że wystarczy mi tylko kilka ruchów, aby wystrzelić. Jeśli czuję, że ta gotowość we mnie słabnie, to przywracam ją kilkoma zanurzeniami do buzi i ponownie zamieram, ale nie językiem! 6 Gdy czuję Jej orgazm, to kilkoma ******* "przyłączam się do Niej". Jej orgazm poznaję bardzo łatwo, bo zaczyna się wić i prawie podskakiwać pode mną. Bardzo często to tak wzmaga moje podniecenie, że nawet zbędne się stają te moje ruchy "finalizujące". BONUS W zasadzie to Ona nie lubi połykać, ale gdy wytryskuję do Jej buzi właśnie w czasie JEJ orgazmu, to nawet nie wie, kiedy połknie. Taki "prezent".

Gość idiotyczny automat cenzorski
Wygwiazdkował mi "r********.m.i"

Gość psiakrew z tą głupotą
R U C H A M I

Gość gość
To zalezy od przygotowania gry wstepnej.Ja mam zawsze pierwsz tez po dluzszych pieszczotach ale gdy wejdzie we mnie a ma dosc duzego to szybko szczytuje.Zaczyna od minetki przy ktorej mam czesto szczytowanie.A rownoczesny wytrysk mam gdy czuje ciepla sperme i gdy przytrzyma go wbitego do konca przy analku,oczywiscie wczesniej maz robi mi lewatywe.

Gość gość
Mój mnie lize az czuje, ze za chwile dojde, wtedy odsuwam tylek i on już wie, ze musi we mnie wejść. Chwile się pokochamy i oboje dochodzimy. Jednak jesteśmy już tak długo razem, ze znamy się na pamięć:) Jak jestem bardzo wyposzczona, to nie pozwalam mu lizac, tylko od razu się kochamy i tez razem dochodzimy.

Gość gość
Dlaczego jest tak,ze malo jest par ktore po prostu rozmawiaja o swych potrzebach seksualnych,i jakie pozycje lubieja najbardziej.Wstyd w takich sprawach to ciemnota i doprowadza do zdrady.