Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieszczoch49

Orgazm równoczesny

Polecane posty

Gość Pieszczoch49

Jesteśmy małżeństwem z 20 letnim stażem. Od jakiegoś czasu żona woli, aby najpierw ją doprowadzić do orgazmu pieszczotami, czy też minetką, a potem pozwala mi na wiele ale już sama więcej nie chce. Twierdzi, że orgazm równoczesny to się głównie w filmach spotyka, a nie w małżeńskiej sypialni. Co o tym sądzicie?

Zawsze wolałam na zmianę. Równoczesny był raczej jako ostatni. doskonale rozumiem Twoją żonę, autorze, ponieważ jeżeli nie trzeba się skupiać na orgazmie partnera własny odczuwa się mocniej ;) bo niczym się myśli nie rozprasza ;) (No bo jak to ma wyglądać? Kobieta, przypuśćmy, siedzi na mężczyźnie [skacze w zasadzie :D ] i się zastanawia ...dochodzi, nie dochodzi? -Kochanie zwolnic, przyspieszyć? .... nie, to nie dla mnie :D myślenie o orgazmie partnera po prostu mnie rozprasza ) Poza tym kobieta może mieć kilka orgazmów w czasie jednego stosunku, to siłą rzeczy np. trzy orgazmy nie mogą być równoczesne ;)

Gość skandybnawa
"No bo jak to ma wyglądać? Kobieta, przypuśćmy, siedzi na mężczyźnie [skacze w zasadzie ] i się zastanawia ...dochodzi, nie dochodzi? -Kochanie zwolnic, przyspieszyć? .... nie, to nie dla mnie myślenie o orgazmie partnera po prostu mnie rozprasza )" Ale jak facet musi sie skupiac na orgazmi kobiety, a nie na swoim to juz wszystko jest ok? Hipokryzja kobiet!

skandybnawa: "No bo jak to ma wyglądać? Kobieta, przypuśćmy, siedzi na mężczyźnie [skacze w zasadzie ] i się zastanawia ...dochodzi, nie dochodzi? -Kochanie zwolnic, przyspieszyć? .... nie, to nie dla mnie myślenie o orgazmie partnera po prostu mnie rozprasza )" Ale jak facet musi sie skupiac na orgazmi kobiety, a nie na swoim to juz wszystko jest ok? Hipokryzja kobiet! ____________ Ty czytaj, chłopie/kobieto ze zrozumieniem 💤 napisałam chyba wyraźnie, ze wolę orgazmy NA ZMIANĘ, a to oznacza, ze raz partner się na mnie "skupia" raz ja na nim. Jak on dochodzi to nie każe mu myśleć o tym, czy ja w tej chwili też, czy może jeszcze nie - to według ciebie coś złego? Ale oczywiście lepiej naskoczyć od razu niż przeczytać tekst i ciut pomyśleć :]

Gość skandybnawa
Jak na zmiane jak tylko kobieta moze meic orgazmy wielokrotne? Facet ma jeden orgazm, kobieta moze miec kilka podczas jednego stosunku, wiec jak na zmiane mozecie sie skupiac na swoich orgazmach?>

Gość yurusia
hahaha słusznie !

pozostałe dwa mogę sobie zafundować sama jak to taki problem dla niego :]

Gość skandybnawa
To nie pisz bredni ze na zmiane! Bo nie robisz na zmiane, tylko ze Ty raz sie skupiasz na jego orgazmie a on 3 czy 4 razy na twoich,. To jest ta sprawiedliwosci? Uwazasz ze to jest fair?

Mhm. Tak własnie. To ze mamy orgazm 5 razy silniejszy i dłuższy tez uważam za jak najbardziej sprawiedliwe. :D

Gość skandybnawa
No wlasnie, faceci sa poszkodowani w seksie, wiec sie kobiety nie dziwcie ze coraz wiecej facetow ma czesty bol glowy

Gość FiskuśnaEla
Ja z mężem miałam jednocześnie orgazm jak podpisywaliśmy papiery rozwodowe.

Gość wiedźma_
fikusna....... oplułam monitor... grunt to dobry humor ;) pozdrawiam

Gość skandybnawa
FiskuśnaEla Jaki wtedy mialas orgazm? Lechtaczkowy czy pochwowy? A moze sutkowy hehe

Gość FiskuśnaEla
Zdecydowanie orgazm pierwsza klasa i chyba z każdego rodzaju. Przyznam,że po tylu latach małżeństwa mąż w końcu dał radę :)

Gość skandybnawa
Zdecydowanie orgazm pierwsza klasa i chyba z każdego rodzaju. Przyznam,że po tylu latach małżeństwa mąż w końcu dał radę Twoj maz tez w koncu chyba mial orgazm na twoj widok....

Gość FiskuśnaEla
Zawsze miał. Tylko raz udało się równocześnie :)

Gość skandybnawa
A udawalo sie nierownoczesnie?

Gość FikuśnaEla
Oj drążycie temat, który jest o takim równoczesnym. Tak. Udawało się.

Gość eknjdhcjh
równoczesny jest najlepszy, ale rzadko się udaje :O

Gość eknjdhcjh
2/10 może 15

Gość pewniemasztenno
ta? a to specjalista

Spoko, mój ostatni jest równoczesny :D da się nie tylko w filmach ale przyznam, że tylko w jeden pozycji nam to wychodzi

Nam sie udaje mniej wiecej rowno, a jesli nie to troche "doudaje" i jest git. bo zwykle ja mam wczesniej.

Gość jjuka
ja z moim mężem jesteśmy ze sobą ponad 13 lat i jesteśmy tymi szczęśliwcami, że u nas rzadkością jest przeżywanie orgazmu każdy z osobna. Szczytujemy zawsze jednocześnie......cudownie jest!!!!Tak było zawsze a dodam że nie mam porównania z innymi bo jesteśmy dla siebie tymi pierwszymi i będziemy się starać żeby i ostatnimi.

Gość gość
Oczywiscie, ze sie da. Chodzi o to zeby kobieta osiagnela orgazm, a mezczyzna musi na nia poczekac, wtedy jak ona dochodzi to on to czuje, nie moze sie powstrzymac i szczytuja razem.