Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyk delikatny

DZIEWCZYNY PRZECZYTAJCIE - WYSOKI MILY SZATYN - poznac chce

Polecane posty

Gość romantyk delikatny

bardzo mily kulturalny wysoki 188 cm zadbany szatyn- kulturalny porzadny grzeczny spokojny = bardzo romantyczny ,lubiacy spacery we dwoje , taniec, kolacje we dwoje , przytulanka - wyjadam z reki daje kwiatki nawet bez okazji - Pozna mila ,zadbana serdeczna dziewczyne- ktora chcialaby poznac porzadnego kulturalnego i przystojnego chlopaka -- mam 31 lat - napisz prosze domnie- poznajmy sie jestem strasznie niesmialy krepuje sie wstydze i przez to ciezko mi poznac dziewczyne i nawiazac kontakt fotoartysta@wp.pl uciesze sie jak napiszesz domnie

Gość szczekajebaniec
błagam. napisz lepiej, że potrafisz się bzykać bez opamiętania, myślisz o rozkoszy kobiety i zamiast wyjadania z ręki smagasz bacikiem po tyłku. efekt murowany, a tak to ciepłe kluchy. i beg u....

Gość i bez rączek nóżek itp
jakbys byl taki zajebisty jak piszesz to nie szukalbys nikogo tylko laski by sie same pchaly wiec WON

Gość która normalna kobieta
zechce niesmialego pokrake, co pewnie jest zbyt niesmialy by byc zaradny i dbac o rodzine ;/

romantycy zawsze byli nieszczesliwie zakochani, popadajacy w nalogi i w efekcie konczyli swe zacne zycie samobojstwem więc jaki jestes romantyku?

Gość romantyk delikatny
Zwinąwszy wała z kołdry wykradam się w nocy z mieszkania i chyłkiem przemierzam w klapkach kolejne piętra klatki schodowej wykręcając po drodze wszystkie żarówki, po czym wychodzę na zewnątrz, w domofonie wkładam zapałkę pod przycisk od swojego mieszkania i zza śmietnika obserwuję rozwój sytuacji..

Gość Kazimierz - 66 w bicu
Ja ciebie okresle w dwoch slowach: nieśmialy onanista.