Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asku666

wypadanie włosów przed i po ciąży / pomocy!!!!

Polecane posty

Witam dziewczyny! Mam ogromny problem,2 miesiące przed porodem zaczęły mi wypadać włosy a teraz, miesiąc po porodzie jest jeszcze gorzej...boje się czesać nie wspomnę już o myciu głowy po którym zawsze wychodzę ze łzami w oczach...nie dość że mam mało włosów to jeszcze wypadają garściami...mam już nawet prześwity po bokach głowy... nie wiem co robić bo podobno włosy mogą wypadać nawet kilka miesięcy a mi już mało co zostało:( może ktoś miał podobną sytuację ? proszę pomóżcie!

Gość zgłoś problem u gina
powinnaś brać jakieś witaminy, bo jak ja to mówię, dziecko wszystko zabrało.

Tak,mialam to samo .Jezdzilam nawet do kliniki dermatologicznej zalecono mi witaminy i mikroelementy.Nie wiem, czy karmisz dziecko piersia , ja w tym czasie nie karmilam .Dlatego powinnas zapytac lekarza czy wolno brac ,ja bralam falwit, wit PP, i jeszcze jakies ale nie pamietam . Idz moze do dermatologa cos Ci doradzi.

Gość asku ave satan 666
jak ci wypadaja , zawsze możesz pomyśleć o tresce hahahahahahahahaha

Gość to normalne w ciąży
odżywiaj się zdrowo, jeśli nei karmisz piersią możesz kupić jakieś suplementy ewentualnie kup szampon z czarnej rzepy i ampułki do wcierania w skórę głowy niestety wypadanie włosów po porodzie to norma bo zmienia się poziom hormonów, podobnie jest po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych

tak, karmie piersią , biorę witaminy te co w ciąży femibion , używam szamponu i odzywki radical ...chyba faktycznie pójdę do dermatologa może coś zaradzi

mario- a już się wszystko unormowało? ile czasu to trwało u Ciebie?