Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowana!!

spóźnia mi sie okres

Polecane posty

Gość spanikowana!!

Cześć Kochałam się z moim chłopakiem w ostatni dzień okresu. Po 44 godzinach wzięłam tabletkę "po". Okres spóźnia mi sie juz 5 dzień. Dodam ,że mój cykl trwa 26 dni. Jest możliwość żebym była w ciąży?

spóźnia Ci się bo escapelle to bardzo duża dawka hormonów i tak sie zdarza, nie martw się bo tabletka po rzadko zawodzi

Gość spanikowana!!
Dodam jeszcze ,że nie skończył we mnie. jestem przerażona bo pierwszy raz w życiu spóźnia mi się okres. zawsze miałam co do dnia a teraz masakra.

to nie bądź przerażona bo Ci mówie że wraz z tabletką po przyjełaś tak ogromną dawke hormonów, że spóźniający się okres to nic nadzwyczajnego

Gość łosiata
chill out! Escapelle, to tak jak napisała koleżanka - ogromna dawka hormonów, po spożyciu której niestety nie obejdziemy się bez pewnych "skutków ubocznych", a rozregulowanie cyklu jest naprawdę w tym wypadku normalne :) nie stresuj się i czekaj na okres (pamiętaj, że stres może być tu również czynnikiem opóźniającym). w razie czego, jak jeszcze będą zjadały Cię wątpliwości pisz do eksperta na wpadka.pl który z pewnościa Cie uspokoi

Gość spanikowana!!
dziewczyny dalej nie mam okresu. od 7 dni pobolewa mnie prawy jajnik ;/

Gość spanikowana!!
;/

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
"Spanikowana" pamiętaj że w takiej sytuacji masz 72 godziny ,aby udać się do lekarza.Bądż wejdż na stronę www.wpadka.pl tam otrzymasz różne porady, oraz bezpośrednio możesz zadać pytanie lekarzowi ginekologowi .:RzecznikStopka serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs "

jezu nie rob min, bo Ci mówiłam przecież - wziełaś ogromną dawkę hormonów, 99% dziewczyn skarży sie na spóźniony okres po escapelle, poza tym po takim czasie można juz robic test ciążowy i bedzie on wiarygodny, nic więcej z tym nie zrobisz, panikowaniem okresu nie wywołasz

Gość spanikowana!!
ale aż tyle się spóźnia?

Gdybyś przeczytała ulotkę to wiedziałabyś, że opóźnienie miesiączki o ponad siedem dni po zażyciu escapelle to bardzo częsty skutek uboczny. Ale nie, po co czytać ulotkę. A może sprzedali Ci tabletki bez ulotki?

wiesz jaką zawartość hormonów mają moje tabletki antykoncepcyjne? 20 mikrogramów progesteronu i 75 mikrogramów estrogenu w jednej tabletce a wiesz jaką zawartość ma ta jedna tabletka escapelle? 1500 mikrogramów, porównaj sobie jak to jest dużo, nie ma co sie dziwić, że organizm zwariował

Gość spanikowana!!
dziewczyny zrobiłam test i jest negatywny. trochę mi ulżyło ale dalej niepewność.