Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiionax

czy może dojść do zapłodnienia ? (pytanie zadane dla upewnienia sie) !

Polecane posty

Gość zniecierpliwiionax

Dzisiaj z moim chłopakiem uprawialiśmy sex . Miał on na sobie prezerwatywę oraz wyjął członek przed wytryskiem . Po sprawdzeniu z prezerwatywy nie leciało nic ... cała wydzielina zatrzymała się w końcówce prezerwatywy ... czy mogło dojść do zapłodnienia ? po ilu godzinach / dniach można zrobić test ciążowy by zdarzyć wziąć tabletkę "po" ? prosze o normalne odpowiedzi , na prawde mi na tym zalezy .

:o Jak można być tak tępym, żeby nie mieć w ogóle pojęcia o tym jak i kiedy dochodzi do zapłodnienia i zagnieżdżenia się zapłodnionego jajeczka. :o

Gość ....aa
Doszło na pewno do zapłodnienia! Śmietnik, do którego wyrzuciliście gumkę zaszedł w ciążę pozamaciczną

No i niech mnie ktoś przekona, ze seks wirtualny nie jest w pewnych przypadkach rozwiązaniem idealnym :O

Gość Nie dźwignę :D
Ile ty masz lat? Jeśli prezerwatywa nie pękła i wszystko było w środku, no to jak mogło dojść do zapłodnienia? Wiatropylna jesteś? Wiesz w ogóle kiedy masz dni płodne i niepłodne? A test ciąźowy robi się po kilku tygodniach od OM, a nie godzinach :)! Uspokój się, na pewno nie zaszłaś w ciążę. Tylko nie grzeb paluchem w spermie i nie wkładaj sobie tego później do środka! Niedawno pojawiła się tu taka nastoletnia artystka, która tak zrobiła i też trzęsła tyłkiem, że jest w ciąży :D

Gość zniecierpliwiionax
dodam, że ten chłopak jest czarnoskóry. i jak ja się teraz pokażę w szkole z czarnym dzieckiem na ręku? :(

Gość zniecierpliwiionax
dodam, że ten chłopak jest czarnoskóry. i jak ja się teraz pokażę w szkole z czarnym dzieckiem na ręku? :(

:D :D :D nie mogę, ten temat mnie rozwalił!

Gość ladyButcher
a co ty chcesz z bachorem do szkoly chodzic?:| obtocz w mace i po problemie. a jak wolisz mulata to usmaz na patelni na wolnym ogniu:PP

:D :D :D nie mogę, ten temat mnie rozwalił!

Gość ladyButcher
ja jednak mam nadzieje ze ten temat to tak dla jaj:P

Dobra, nie kpijcie z niej, może dopiero wczoraj dziewczyna dowiedziała się, że TO nie służy tylko do sikania. Dobrze że pyta, mam tylko nadzieję, że nie będzie pytać za każdym razem :). Tak na serio, uważaj bo gumka może pęknąć lub zjechać i wtedy może być problem. Idź najlepiej do gin. Niech przepisze ci pigułki i wyjaśni resztę jak pięcioletniemu dziecku. Narka

Gość wiedźma_
dajcie spokój ... przeciez napisała ze miał na sobie prezerwatwe... niekoniecznie tak gdzie powinna byc :) póżniej zdjął i wytrysnął do zbiorniczka...... :D:D:D leżę :D:D:D

Gość pewniemasztenno
perwsersja to ginekolog a żadna perwersja