Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredka.to.ja

no i co teraz dalej???????

Polecane posty

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrrrr oczywiście, że nie

czego jeszcze nie wiesz biedna uwiedziona fredko poswiecajaca sie dla meza w imie dobra rodziny i przyszlosci domostwa ku chwale ojczyzny?

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrrrr oczywiście, że nie

sprawa pracy nie jest prosta. Tu nie ma ofert do wyboru, to nie miasto. ekla1243 ja nie chcę żeby on odchodził od żony. To nie tak miało być. Lubiliśmy rozmawiać, nie raz mu się radziłam a on mi. Tak to się zaczęło. Właczyły sie do tego póżniej telefony, smsy. Nic wielkiego. Ale z czasem coś się zmieniło. On wie że fizycznie męża nie zdradze. Mówiłam, że jeżeli mu taka znajomość nie odpowiada to ja zrozumiem. Zaprzeczył kategorycznie twierdząc że nie na tym mu zależy. A dziś wyskoczył z tym życiem razem. I nie mów do mnie niunia

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrr..... oczywiście , że nie

Gość kolejna menda
mozesz byc pewna ze zona wysledzi cię a potem powiadomi twojego męża a moze pokaze zdjęcia-niezbite fakty

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrr..... oczywiście , że nie

Gość ekla1243
brrrrrrr.... jasne, że nie

sprawa pracy nie jest prosta. Tu nie ma ofert do wyboru, to nie miasto. ekla1243 ja nie chcę żeby on odchodził od żony. To nie tak miało być. Lubiliśmy rozmawiać, nie raz mu się radziłam a on mi. Tak to się zaczęło. Właczyły sie do tego póżniej telefony, smsy. Nic wielkiego. Ale z czasem coś się zmieniło. On wie że fizycznie męża nie zdradze. Mówiłam, że jeżeli mu taka znajomość nie odpowiada to ja zrozumiem. Zaprzeczył kategorycznie twierdząc że nie na tym mu zależy. A dziś wyskoczył z tym życiem razem. I nie mów do mnie niunia

Gość ekla1243
brrrrrr jasne, że nie

Gość kolejna menda
jestem pewna z wyśledzi cię zona zaspiewasz slodko

sprawa pracy nie jest prosta. Tu nie ma ofert do wyboru, to nie miasto. ekla1243 ja nie chcę żeby on odchodził od żony. To nie tak miało być. Lubiliśmy rozmawiać, nie raz mu się radziłam a on mi. Tak to się zaczęło. Właczyły sie do tego póżniej telefony, smsy. Nic wielkiego. Ale z czasem coś się zmieniło. On wie że fizycznie męża nie zdradze. Mówiłam, że jeżeli mu taka znajomość nie odpowiada to ja zrozumiem. Zaprzeczył kategorycznie twierdząc że nie na tym mu zależy. A dziś wyskoczył z tym życiem razem.

Gość ekla1243
brrrrrr jasne, że nie

sprawa pracy nie jest prosta. Tu nie ma ofert do wyboru, to nie miasto. ekla1243 ja nie chcę żeby on odchodził od żony. To nie tak miało być. Lubiliśmy rozmawiać, nie raz mu się radziłam a on mi. Tak to się zaczęło. Właczyły sie do tego póżniej telefony, smsy. Nic wielkiego. Ale z czasem coś się zmieniło. On wie że fizycznie męża nie zdradze. Mówiłam, że jeżeli mu taka znajomość nie odpowiada to ja zrozumiem. Zaprzeczył kategorycznie twierdząc że nie na tym mu zależy. A dziś wyskoczył z tym życiem razem. Darujcie sobie wyzwiska

Gość ekla1243
brrrrrrr jasne, że nie

Gość ekla1243
brrrrr

Gość kolejna menda
jestem pewna ze wyśledzi cię zona zaspiewasz slodko

Gość ekla1243
brrrrr

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość matafixugugu
Dalej ja bym była z mezem i z rodzina a o tamtym zapomniałabym i zerwała kontakty,słuzbowe TYLKO I WYŁACZNIE jak juz cos musiały by mnie łączyc

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość matafixugugu
Dalej ja bym była z mezem i z rodzina a o tamtym zapomniałabym i zerwała kontakty,słuzbowe TYLKO I WYŁACZNIE jak juz cos musiały by mnie łączyc

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość kolejna menda
jestem pewna ze wyśledzi cię zona zaspiewasz slodko a druga neispodzianka od męża

Gość chyba cię porąbało
zycie razem ot tak? nie wytrzymam on potrzebuje niańki czy mamusi? to z tej miłości bez seksu? hihihihi załosna babo co ty pleciesz?