Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredka.to.ja

no i co teraz dalej???????

Polecane posty

ps. mój mąż faktycznie zyskuje/w jednej sferze zawsze byłam tylko jego/i tak zostanie. farciarz

a swoja droge fredka, to tak bedziesz tlumaczyc mezowi jak sie dowie - ziutek, ja niewinna! to on mnie otumanil, wykorzystal! ja nie chcialam, nie planowalam! :-)

a mężowi się wcale nie poświęcam w życiu i w łóżku zawsze było nam dobrze, zaczynam wierzyć, że można kochać dwie osoby na raz

zaczynam wierzyć, że można kochać dwie osoby na raz jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat, sto lat niech zyje nam

zaczynam wierzyć, że można kochać dwie osoby na raz o tak, mozna i trzy albo nawet cztery powiesz ziutek, on to inna milosc, nie badz swinia i pozwol mi jego kochac tez!

Boże, czy naprawdę nikogo to w życiu nie spotkało??? Nie wierzę że tylko mnie. Albo jestem szczęściarą albo mam wyjątkowo pechowa..

fredka skup sie zabciu to nie spotyka - tak wybralas, tak wybral twoj lover boy, to wasz wybor i tak, mnostwo ludzi tak wybiera, podobnie mnostwo ludzi kradnie i co z tego?

Gość ekla1243
spotkało spotkało, dlatego Ci mówię, że chwilowo żyjesz ułudą, marnym złudzeniem, czas Ci pokaże droge

Gość kolejna menda
Posłuchaj głupia autorko jesteś lewizną masz męża i pieprzysz się z drugim nie chrzań ze to nie seks nie zdrada suko to jest łajdactwo i za to kiedyś zapłacisz

zacznij uprawiac sport, dotlenisz mozg i rozladujesz emocje, zwlaszcza to pierwsze sie przyda

fredka czy potrafisz sobie wyobrazic co czujesz jak dowiadujesz sie ze to twoj maz ma taka bratnia dusze jak ty? albo inaczej - twoja corka przychodzi do ciebie z takim problemem, co jej radzisz?

Gość ekla1243
fredka powiem wprost, on nie odejdzie od żony a Ty się zastanów czy wolisz żeby Cię bzyknął, czy jedynie o Tobie marzył i snił do smierci?

Gość kolejna menda
do jakich relacji?? naprawdę menda to dosyć grzecznie dla ciebie dla mnie jesteś zwykłą wyrachowaną kurwą

Gość ekla1243
a pracować trzeba :O

Gość ekla1243
owszem można, ale chyba nie z powodu jakiegoś pajaca?

Gość ekla1243
oj cicho, staram się być grzeczna :D

pewnie maz zawinil, a dodatkowo niunia zostala perfidnie uwiedziona

sprawa pracy nie jest prosta. Tu nie ma ofert do wyboru, to nie miasto. ekla1243 ja nie chcę żeby on odchodził od żony. To nie tak miało być. Lubiliśmy rozmawiać, nie raz mu się radziłam a on mi. Tak to się zaczęło. Właczyły sie do tego póżniej telefony, smsy. Nic wielkiego. Ale z czasem coś się zmieniło. On wie że fizycznie męża nie zdradze. Mówiłam, że jeżeli mu taka znajomość nie odpowiada to ja zrozumiem. Zaprzeczył kategorycznie twierdząc że nie na tym mu zależy. A dziś wyskoczył z tym życiem razem.

Gość ekla1243
brrrrrrrrrrrrrrrr oczywiście, że nie