Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupia byłam oj głupia

Facet się zabawił

Polecane posty

Jestem w niezłym szoku do dziś, poznalam fajnego faceta, i myślałam że jest inny niż wszyscy. Taki spokojny, bardzo kulturalny, ułożony, żaden kobieciarz. Zaczeliśmy się spotykac, on wyszedł z inicjatywą. Pracujemy w tej samej firmie, działy są obok siebie. Spotkaliśmy się dwa razy, było bardzo fajnie, dużo śmiechu, rozmów itd. I nagle on się wycofał z tej znajomości. Tak po prostu, bez żadnych wytłumaczeń. Już nie piszę, totlanie mnie olewa. W pracy rozmawiamy bo musimy. Nie wiem podejrzewam że facet może ma dziewczyne a ja mu się spodobałam, i chciał sprawdzic czy mnie zdobędzie. Albo po prostu byla sie odezwała czy coś. Nie wiem jak można tak totalnie kogoś olac. Wiem że najlepiej byłoby zrobienie tego samego ale mam ochotę mu napisac, ze to jak się zachował jest nie wporządku. Warto??

Gość szkoda ze nie
nic mu nie pisz, nie warto mi facet po randce kiedys powiedzial, jak pisałam do niego sms, co u niego i gdy nie odp, zadałam pytanie dlaczego nie odpisuje, odpowiedzial mi ze go strasze i ze jestesmy tylko znajomymi i co ja za pytania zadaje

Najgorsze ze musze go widywac, a dodam ze on robi wszystko by mnie do siebie zniechecic.

Gość Ojojojojojojjjjjjj
Poznał Cię lepiej i mu nie spasowałaś.

Gość proekozielona
spalas z nim?

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Napisz dokladniej o co poszlo.

Też bym tak pomyślała, tyle że po spotkaniach pisał że było super i już czeka na następne. A tu nagle taka zmiana.

Gość proekozielona
zachowuj sie normalnie, badz usmiechnieta, nie pokaz mu bron boze ze cie cos zabolalo faceci sa prosci i jak zaczniesz o niego zabiegac po 2 spotkaniach oleje cie jeszcze bardziej najbardziej na faceta dziala chlod i ignorancja kobiety, oni uwielbiaja czuc sie niepewnie, wtedy budzi sie w nich rola zycia jako zdobywcy serca i p..sy kobiety hipokryci

Nie spałam z nim, podejrzewam że on ma dziewczynę która moglabyc na wyjezdzie i teraz wróciła.

Ja niestety mam tak iż od razu pozna że coś nie tak, zamiast z nim gadac normalnie będe go unikac. Jestem w szoku bo on jest ostatnim facetem po którym spodziewałabym się takiego zachowania.

Gość proekozielona
moze on to traktował jako wyjsce z kolezanka na lunch w jakich okolocznosciach sie spotkaliscie te dwa razy? moze on to traktowal tylko jako znajomosc kolezenska.....

Gość proekozielona
a co nie zawsze szczery???? lubicie wlasnie ksiezniczki z zadartym noskiem a nie naturalne, fajne usmiechniete dziewczyny lubicie zdobywac twierdze nie do zdobycia a pozniej placzecie, ze zona nie daje i ze rozwod sie szykuje, to trza bylo za zimnymi sukami sie nie ogladac

Gość vvvv sz
hehe :D dobrze, ze mi darowałeś lajkonika w sytuacji mojej nikon'owej ignorancji ;-)

Gość proekozielona
a co mam sprawdzic w tym slowniku...?

Pierwsze spotkanie w weekend, on zaproponował, poszliśmy na pizze i spacer, drugie po pracy taki wypad na soczek, i pisał mi po tym drugim że nie może się doczekac kolejnych. Na drugi dzień w pracy pisał maila i smsy, takie z buziaczkami i ogólnie. I później już cisza, napisałam kilka wiadomości cisza, totalna olewka.

Gość proekozielona
to moze powiedz wprost o co ci chodzi inteligencie oswiec mnie, zainspiruj, podziel sie swoja wiedza

oswiec mnie to niemozliwe , zainspiruj to nie realne , podziel sie swoja wiedza bede okazywal wobec ciebie ignorancje :-)

Gość vvvv sz
lenistwo rzeczywiście powinno mi byc bardziej na rękę, ale może dzięki tamtemu słowu Twoja rozmowczyni się czegoś zacznie domysłać :)

Gość proekozielona
no to palant, zostaw to, szkoda tylko ze łacza was relacje zawodowe jestes w warszawie?

Gość proekozielona
no to okaż ignorancje mądralo