Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupia byłam oj głupia

Facet się zabawił

Polecane posty

Gość vvvv sz
"moj kto?" :) co do problemu przedstawionego w tym temacie - widać w międzyczasie pojawiła się inna kandydatka do wychodzenia na pizze i soczek, więc musisz przeżyć

Gość vvvv sz
"okaż ignorancje mądralo 18:45 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery no wlasnie cholera widzisz zielona, nie potrafie " potwierdzam, w tym przypadku to niewykonalne, chyba z e pobierze u mnie lekcje udawnia - duuużo lekcji ;-) :)

Gość proekozielona
i zaczniesz mnie teraz obrazac i wyzywac? a moze mnie polubiles skoro nie potrafisz, w co watpie

Gość Ojojojojojojjjjjjj
A może on się o Tobie dowiedział od kogoś czegoś niedobrego i dlatego tak się zmienił.

Gość vvvv sz
:D :D bardzo zielona, fakt :)

Gość proekozielona
widze ze dwoch sie na mnie uwzieło.....

Zawsze szczery załóż sobie odrębny temat i tam go zaśmiecaj! Ojoj - Nie ma żadnych złych rzeczy o mnie których mógłby się dowiedziec. Jak dla mnie to tylko chodzi o inna laskę, boże ale byłam głupia. Nie uwierze już żadnemu

Szczerze powiedziawszy mam to gleboko gdzies, wypad z topicu

Moze i nawet na głebszej!

Gość proekozielona
sluchaj autorko, skoro facet sobie odpuscil to pogodz sie z tym i ty tez sobie odpusc, widocznie zauwazyl ze ty chcesz wyraznie czegos wiecej i sie wystraszyl, oni tak maja, lubie tylko te niedostepne lady moze pokazalas mu za szybko ze ci zalezy sa jeszcze fajni faceci wiec glowa do gory

Mam ochotę mu napisac żeby wykasował mój numer

Gość proekozielona
nic mu nie pisz, po co? macie relacje zawodowe, po co sie chcesz upokarzac? wyjdz z tego z klasa

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Mozesz napisac dokladniej jak to wszystko wygladalo?

Gość proekozielona
zawsze szczery w swoim zywiole sie znalazł ile masz lat gowniarzu?

Gość salvit
Do Pani, która pisze ...OJ BYŁAM GŁUPIA OJ.....jestem facetem i moja rada jest taka: względem tego faceta zero zainteresowania , zachowanie zawodowe TYLKO profesjonalne - uśmiech , słowa i gesty tak jakby nic między wami nie zaszło ; uprzejmość tylko zawodowa.Zachowuj się tak jakby nic nie zaszło ( przecież on tak się zachowuje więc ty rób to samo ).Jeżeli pęknie to OK ( choć możesz się trochę podroczyć, bo to się mu należy), jeżeli nie, to nie jest wart Twojego zainteresowania!!!.Przede wszystkim zachowaj godność i nie rób nic pochopnie! Na zewnątrz nie pokazuj żadnych emocji! Pozdrawiam!

Gość vvvv sz
głębsza głębokość :) :) to może ja zaproponuję od siebie śmieszniejszą śmieszność

Salvit dziękuję, jesli bym mogla to wogóle bym go unikała, żałuje że pracujemy obok. Nie chce go widziec, co znaczy kiedy pęknie?? To co to są takie gierki czy o co chodzi. Właśnie niby mam się zachowywac jak gdyby nic się nie stało, trochę mnie boli że tak się zachował bo naprawdę nie powiedziałabym że jest taka osobą

Gość proekozielona
salvik ma racje i jest jedynym normalnym facetem w tym topicu, ktory ma cos do powiedzenia

Gość proekozielona zlituję się nad
Tobą, sprawdź sobie w słowniku co znaczy słowo ignorancja i zastanów się w jakim kontekście tego słowa użyłaś..

Tobą, sprawdź sobie w słowniku co znaczy ignorancja i zastanów się w jakim kontekście tego słowa użyłaś..

Tobą, sprawdź sobie w słowniku co znaczy ignorancja i zastanów się w jakim kontekście tego słowa użyłaś..