Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrolny

na pierwszej randce wypada podarować kobiecie różę, czy

Polecane posty

Gość bezrolny

kobiecie tylko sprawię kłopot takim podarunkiem i nie będzie wiedziała gdzie wyrzucić ?

Gość ....aa
Na pierwszej randce tylko i wyłącznie penis prosto do buzi

Gość róża jest oklepana
Lepiej jakieś inne kwiatki, mniej pretensjonalne. jakby facet dał mi na pierwszej randce różę to pomyślałabym, że jest kompletnie pozbawiony fantazji :)

Gość Darek_Rheine
tak, daj roze

Gość stokrotka.87.87
nie! prosze tylko nie roze.. wyobraz sobie jej zaklopotanie, nawet jelsi bardzi jej sie podobasz to dziwnie isc potem miastem czy nawet parkiem wsrod ludzi z roza, idziecie obok siebie widac ze nie jestescie para i ta roza.. wszyscy sie gapia, dziewczyna peszy. Odradzam :)

Gość dfdfdffdfgfg
nieprawda, ja tak mialam wiele razy ze dostalam roze i jakos mnie to nie peszylo, nikt sie nie gapil

Gość stokrotka.87.87
ja sie czuje skrepowana, szczegolnie gdy praktycznie nie znam tego mezczyzny, chce przejsc sie z nim, posiedziec gdzies, poznac i porozmawiac..a ta roza? po co? dla mnie to gest zarezerwowany dla ludzi powiazanych uczuciem ;)

Gość dfdfdffdfgfg
to znaczy ja dostałam różą w twarz, dlatego sie wszyscy gapili bo miałam cały ryj poharatany

Gość po za tym od razu różę?
miły gest choć pretensjonalny i trochę żenujący jak na pierwszą randkę. znacie się już na tyle? lepiej bez prezentów. lepszym prezentem jest miło spędzony czas i chęć na drugą.

Gość Upijam się ...colą
A mi się podoba jak facet daje kwiaty, nie koniecznie róże, mogą być stokrotki to fajnie wygląda. ;)

Gość po za tym od razu różę?
no i niektórym spodoba się dawanie róży na pierwszej randce a innym nie. lepiej nie ryzkować jeśli nie wiesz.

Gość stokrotka.87.87
Ja dalej bede za tym, ze kwiaty na 1 randke sa zenujace i lekko tandetne. Nie znacie sie, nie laczy was (narazie) nic wiec po co kwiaty? lepiej isc na kawe poznac sie, bez wymuszonych romantycznych gestow;)

Gość KUNGFUPANDA
Ja bym się poczuła lekko zawstydzona, zależy też troszkę od tego, gdzie się na tą randkę wybieracie- nie za bardzo widzi mi się siedzieć 1,5 h w kinie z różą na kolanie.

Gość randke mam za 1 h
doradzcie mi: krotkie spodenki (biale albo czarne) czy flugie rurki jeansy?

Gość randke mam za 1 h
*dlugie

Gość oto co lubie robić
uwielbiam wkładac swój nos do wnętrza pochwy mojej kobiety i delektowac się jej intymnym zapachem,najpierw rozpościeram jej wargi sromowe lekko gładząc jej punkt G by zrobiła się mokra i soczki zaczeły napływac do cupulki...następnie lize jej wagine by sprawdzic czy soczki sie juz wydzieliły(przez chwile je smakuje i oceniam potencjalny bukiet jej zapachu intymnego)..nastepnie wkładam w jej rozportarną muszelke swój nos trzymam go tam przez chwile az przesiąknie jej zapachem poczym patrzac porzadliwie prosto w oczy mojej niuni delektuje sie tym zapachem z namiętnością.